Zaznamki

Pirate Galaxy

Alternativna imena: Pirate Galaxy

Pirate Galaxy spletu - MMORPG fantasy žanra, se osredotoča na PvP bitkah. To je produkt Splitscreen Studios. Ustvarjalci so prepričani, da ste bili sposobni, da se odločijo, ali naj se igrajo z brskalnikom ali namestiti odjemalca. Poleg tega igre ne zahteva nobene finančne naložbe. Uživajte zabavno igranja, lahko popolnoma brezplačno. Koristi projekta vključuje realistične 3D-grafiko, razvojne plot dinamiko, prisotnost mnogih, vojaških in nevojaških nalog, možnost, da razišče široka prostranstva galaksije, ter da imajo v lasti svojo vesoljsko ladjo. Glavni cilj vsakega igralca - si prizadevajo, da izženejo arogantne tujce iz svojega domačega planeta. Pridružite se spletni skupnosti in občutek, kaj predstavlja za ljudi v prihodnosti!

Pridružite se v igri Pirate Galaxy vam bodo nadaljevala za mnogo, mnogo let. Znajdete v času, ko so tujci odloči, da prevzame Zemljo in uničiti svojih nekdanjih prebivalcev. Vendar pa se ljudje upirali in rushed braniti svojo domovino. Začeli igrati Pirate Galaxy, vnesete v krvave vojne univerzalne lestvici. Na območju bojev Zemlji, ki se prevažajo v vesolje in celo na druge planete. Ni več mirnih krajev absolutno nikamor. Prečenjem na ladji med zvezdami, morate biti nenehno na preži. Dejansko, dokler ne prideš do ene točke do druge, se moramo vedno znova sodelovati v kazenskih strelov.

Pred podpisom na uradni spletni strani, se prepričajte, da vašega računalnika ne uspe. Za igro je navedla naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem Windows 98SE, ME, 2000, XP;

- Procesor Pentium 4 1 GHz;

- Video NVIDIA GeForce 2 serija, ATI Radeon 7500 ali Intel i810G;

- 256 MB RAM-a

- 100 MB prostega prostora na trdem disku.

Pirate Galaxy Leto - je, da izpolnite poseben obrazec s temi področji: uporabniško ime, e-poštni naslov, geslom. Poleg tega se boste morali sprejeti sporazuma članstvo. Zdaj ni nič, da postane ovira na poti do nove prijatelje, hkrati nevarnem svetu! Dobrodošli nazaj! Morda je tu čaka, da končno premagati tujec bitja.

Game Pirate Galaxy - je kraj, kjer sta se srečala, kot so rasa ljudi, Mantis, starodavno in matanoidy. In ker mantissas izbrali agresivno uzde, ljudje metali vse svoje sile iz zmagati teh treh metrov velikani. Mantis razlikujejo krutost, ampak ljudje so že dolgo znano, za njihovo vztrajnost. Torej je še ni znano, kdo bo zmagal. Kot začetnik se vam pridružijo ljudje ne tvorijo elitno enoto in začeti za opravljanje nalog svojih nalog. Glavna naloga - izkoreniniti zlo, ki se je razširil po vsej galaksiji v obliki nepričakovanih aroganten mantissas. Naleteli na nasprotnike, boste povsod, kjer je to predpisano. Eno je, samo da gremo ven na zatožni klopi, saj preden so ti ogroženi. Da bi ustrezno odražala napade nasprotnikov, se prepričajte, da je bila ladja v dobrem stanju in ni manjkalo orožja.

Igrajte igro Pirate Galaxy treba skrbno. Ne zamudite pomembnih trenutkov, kot so trgovinske odnose, zbiranje, izkoriščanje mineralnih surovin iz orbite. Bo za uspešno upravljanje ladje morajo naučiti uporabljati pištolo, vključujejo zaščitno polje, teči baterije Krionita uporabljajo pospeševalnike. Ki opravljajo vse te korake, da vam ne samo razvijati in pridobivati ​​izkušnje, ampak tudi postal bogatejši iz dneva v dan. Ura, ko se lahko počutijo Pirate Galaxy spletu precej samozavestni in udobno.

Veliko bolj zanimiva Pirate Galaxy igral v konvoju. Ker na ta način boste mogli sodelovati v velikih vojnah, skupaj s svojimi zavezniki, da zajame celoten planet. Plus obramba pred sovražnikom, skupaj je lažje. Ne pustite, da tujci prašič planetarnih sistemov in kopljejo najbolj dragocen vir Krionita. Naj vedo, kaj ljudje lahko naredijo! Zmanjšala svojo aroganco in se tresejo v vaši moči! Mi lahko želimo le, da ste bili sposobni uresničiti vse svoje načrte! Srečno!