Zaznamki

Stebri večnosti

Alternativna imena:

Pillars of Eternity je še ena dobra RPG igra. Igro so financirali igralci sami. Zahtevani znesek je bil zbran v nekaj dneh. Igra ima precej dobro 3D grafiko. Glasba je izbrana skladno z lokacijami, da dopolnjuje vzdušje, in razvijalcem je to dobro uspelo. V igri boste raziskovali čarobni svet tako, da boste razvijali svoj značaj in opravljali različne naloge.

Po zagonu boste preusmerjeni v urejevalnik znakov. Sami izberete svojo raso in videz, možnosti je veliko, a ne preveč, zato se v tem razdelku ne boste dolgo zadrževali. Potem morate izbrati drug razred.

Skupaj razredov v igri 11

 1. Barbarian
 2. Pevec
 3. Cypher
 4. Druid
 5. Borec
 6. Menih
 7. Palladin
 8. Duhovnik
 9. Ranger
 10. Pustolovec
 11. Čarovnik

Glede na stil igre lahko izberete enoto na daljavo ali obratno bojevnika za blizu. To je pomemben parameter, a ker moraš potovati z ekipo, ki je pobrana med igro, to ni tako pomembno. V vaši ekipi bo v vsakem primeru veliko borcev, ki se dopolnjujejo.

Takoj ko začnete igrati Pillars of Eternity, postanete priča skrivnostnemu ritualu, med katerim vaš junak pridobi določene sposobnosti. Nato poskušate izvedeti vse podrobnosti o tem, kaj se je zgodilo, in tu se začne glavna zgodba.

Poleg glavne zgodbe lahko dokončate stranske naloge, ki jih lahko dobite od likov, ki jih srečate. Te naloge so lahko nepomembne in nepomembne ter zanimive naloge.

Igro je mogoče pregnati hitro in se osredotočiti le na glavni zaplet, vendar lahko v njej preživite precej časa.

Sistem boja v igri je potezen, zato bodite pripravljeni na dejstvo, da lahko nekatere bitke vzamejo veliko časa in da jih boste morda morali celo prebiti z več poskusi, pri čemer boste vsakič spremenili taktiko.

Med bitko se lahko ustavite tako, da preklopite v način načrtovanja, kjer lahko brez naglice določite zaporedje dejanj za vse člane svoje ekipe.

Uroke je treba uporabljati previdno, saj vsaka urok zahteva ohlajanje po uporabi.

Ko napredujete, se lahko naučite novih spretnosti in izboljšate učinkovitost že pridobljenih.

Vsi bojevniki v vaši majhni četi imajo svojo zgodovino in značaj. Lahko sodelujejo v dialogih ali svetujejo glede dokončanja naloge.

Njihova raven se prav tako zvišuje, ne pozabite izbrati tudi lastnosti, ki jih želite razviti.

Oprema in orožje, ki ju lahko dobite od poraženih sovražnikov ali ustvarite sami. Bolje je prodati vse, kar ne potrebujete. Z izkupičkom zlata je mogoče kupiti vire za ustvarjanje predmetov ali orožja ter jih uporabiti za izboljšanje tega, kar že imate.

Pillars of Eternity brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na tržnici Steam ali na uradni spletni strani.

Namestite igro in začnite igrati takoj. Tukaj je ena najboljših iger tega žanra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more