Zaznamki

Hišne živali Party

Alternativna imena:

Dobra igra Pet Zabava za najmlajše. Če je vaš otrok nikoli ni imel doma ali majhne živali ne more začeti živali zaradi alergij ali kakšno drugo bolezen, vendar imajo majhen štirinožni prijatelj je vedno zelo všeč ta igra - tvoja idealna rešitev. Zdaj bo dojenček sposoben skrbeti za otroške živali s svojim jo razvili in krmo. Poleg tega bo sistem nenehno ponujajo za opravljanje zanimive goste in nalog. Dokončanje quests sistem bo dal dodatnih točk, bonusov in različnih daril za vaše malo bitja. Hišne živali Party na spletu - to je čudovito in vrsta razvijalci iger Plinga Predvajaj. Tukaj lahko prejmete tudi bonuse in njen dnevni obisk. Po petih dneh, če boste redno vsak dan, je šel na tekmo, bo sistem pomeni, da si presenečenje, in to vsakič! Vizualizirati, kaj je o tej igri, ga lahko testirate s klikom na gumb «Poskusite» na dnu obrazca za registracijo.

Pred tem ste imeli za spopadanje z vsako igro iz Plinga, potem bo registracija boste Pet Party zelo hitro. Natančneje, registrirajte se vam ni treba začeti igro, ki jo lahko preprosto samo prijavite v PP v okviru svojih predhodno shranjenih podatkov. Če vam je prva znanec, ki je pripravljeno za to, da boste morali izpolniti poseben obrazec. Za vmesnike bolj razumljiv govorečih igralcev v igri, je mogoče prevesti v ruščino, ki nadomešča ameriško zastavo v zgornjem desnem kotu zaslona (ki je igro zaslon, ne stran od igre) s ruščini.

1. Desno na sredini ekrana pred vami bo predstavljen na prijavnici. Če želite, se lahko prijavite v svoj račun Facebook, če ne - v top box igre imenovane bo "E-mail" morali posredovati vaš e-poštni naslov.

.

2 Line "Password" se bodo morali izpolniti svojo edinstveno geslo, da se prijavite na svoj osebni račun. Priporočamo, da si izberejo močno geslo dovolj, da igrajo igro Pet Party je bil varen in zanesljiv.

3. Naprej, vas sistem pozove, da vnesete uporabniško ime v ustreznem polju. To je, kako boste ravnati upravo in Plinga v tem in v drugih igrah tega projekta, saj registracijo enkrat, boste uporabili svoj račun in za vstop v druge igre iz tega razvijalca.

4. Tako da lahko čim prej dokončati svojo registracijo v sistem in začel igrati bo Pet Party morali sprejeti pogoje sporazuma o uporabniku in pravil sistema. To lahko storite tako, da dopolni ptico pred črto "Se strinjam."

5. Če želite prejemati redna e-novice e-pošte od administracije, naj ptico v naslednji vrstici, "Želim se naročiti na" če ne, lahko pustite polje prazno.

6. Kliknite na "Registracija".

Kot je prikazano, lahko ta igra Očarala otroka dobro dolgo časa, poleg igranja Pet Zabava za brezplačno, in vam ni treba namestiti dodatne privezi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more