Zaznamki

Pro Evolution Soccer 2014

Alternativna imena: Pro Evolution Soccer 2014

Game Pro Evolution Soccer 2014 je nova video igra razvita v žanr športnih simulacij. Ta igra se šteje, da je novi športni nogomet simulator.

Je Game Pro Evolution Soccer 2014 kosov šteje deseta različica igre, ki je izšla za PC.

Je bila grafika za PES 2014 pc zelo izboljšala, in so se spremenile zahteve za osebne računalnike. Če želite igrati PES 2014 v nastavitvah računalnika ne sme biti manjše od naslednjega:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - procesor.

2) 1 GB - RAM.

3), 8 GB - HDD.

Preden se razvijalci iger svetujemo, da si ogledate pro igro PES 2014 video. V videu kaže vse značilnosti igre in igre posebnosti.

Prenos Pro Evolution Soccer 2014 Nato lahko naročite igro na uradni spletni strani, kot tudi drugih spletnih strani iger na srečo, ki zagotavljajo to funkcijo.

Game PES 2014 in jo lahko prenesete preko zagonske datoteke imenovanih torrent. Ampak za to, boste morali prenesti posebno datoteko in namestite program na vašem računalniku.

Na nogometni tekmi PES 2014 igral boš na novem motorju, ki vam bo s številnimi novimi funkcijami.

V tej različici igre, ki jo čaka veliko bolj realistično sliko in popolno vsestranskost.

V igri PES 2014 igralci začeli bolje sodelovati med seboj in razviti goljufiva manevre pred tekmeci.

Se bodo razvili za igro licencirani azijski ligi prvakov, in bo vključen v PES 2014 ekipa, ki prej še ni bila v igri.

Pred začetkom predvajanja v PES 2014, morate biti seznanjeni z osnovnimi komponentami igre:

1) edinstveno fizika žogo. Večji poudarek bo dan v igri, da se premaknete žogo, njegovo hitrost, ki jo ima v lasti. Bo prikazan v igri antropometrične igralca, višina žoge - to bo vse prikazano v igri.

2) Za stabilizacijo sistema in animacija gibanja. Hvala za popolnost v umetnosti igralci dobili največjo svobodo delovanja. Vse bo vplivata drug na drugega in so zelo jasna, prikazana bitka med igralci.

3) čustva. Nogometni navdušenci bodo vplivala na čustveno stanje ekipe. Ekipa morale bo vplivala na čustveno in fizično stanje ekipe kot celote.

4) Posamezni Style. Ta slog vašega igralca, za katerega ste dobili določeno število točk.

5.) Ekipa play. V tej različici, boste videli novo taktično dajanje igralce. Od katere naloge si dal igralcem bo odvisno njihovo zmago.

6) jedra. Igra je čakala boste pridobili odzive in občutke igralcev, kot tudi nov sistem kaznovanja. Prednostne oblike podrobno igralcev, njihovih osebnih in gibljive igralce na igrišču.

Game PES 2014 vas bo presenetil s svojimi zmogljivostmi in funkcij v svetu nogometa. Potopite se v svet neverjetnih športa, ki je dolga leta v srcih milijonov ljudi.

Doživite najbolj neverjeten občutek zmage z nogometno igro PES 2014!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more