Zaznamki

Perfect World

Alternativna imena: Idealnem svetu

Online igre Perfect World - multiplayer RPG razvila na Kitajskem. Igra temelji na kitajski mitologiji in so osvojili ne samo občinstvo milijonov vzhodnega sveta, in procesije in uspešno v evropskih državah. Ruska različica izpustitvi je potekala v letu 2008, po katerem vsi navijači «World of Warcraft" in "Lineage 2" imel priložnost, da presodi popolnosti vse prednosti Perfect World na spletu.

Pridružite se jim in jih lahko, seveda, predhodno registrirati. Potem pa takoj pripomniti, da za znane uporabnike poštnih storitev Mail. ru registracija v igri popolnem svetu ne potrebuje, moramo dovoliti le vaš e-mail. Za ostale igralce, ki se želijo pridružiti verodostojno Igralni svet registracija Perfect World Online nič zapletena - vnesite naslov trenutnega e-poštnega računa, uporabniško ime, geslo in varnostno kodo sliko. To je verjetno vse, vaš registracija je končana Perfect World.

Očitna in nesporna prednost, ki si ne more "pohvaliti" večina igrač na spletu, boste lahko uživali, začeli igrati igro Perfect World Online. Gre za ustvarjanje značaj oziroma fleksibilen sistem, ki nam je ponudil razvijalcem, tako imenovano prilagajanje. Igra Perfect World predlaga, da ustvarite edinstven značaj, ki so podvrženi spremembam in popravljanja skoraj vseh svojih zunanjih parametrov (delež telesa, obraza, nosu, ustnic, oči, do širine učenca), kot tudi oblačil predmetov. Na rezultat v Perfect World bo igral ne enega od običajne igre klonov, in zelo izvirno, ustvarite lik. Izbira dirkah res izvira na majhno število njih, v resnici pa na možnosti, opisanih zgoraj, to je nihče ne bo vam žal.

Game Perfect World ima svojo dirko

  • Ljudje, nekateri izmed njih so bojevniki in čarovniki
  • Zoomorph da se lahko obrnejo na živalih
  • Oksidi, nekje v bližini bolj znane nam škrati, vendar imajo krila

Prav tako še vedno klane: "Ancient« in »dvoživke« - mistična in skrivnostna bitja. Vsak predstavnik ima določene prednosti pred drugimi, nekaterih velesil in več kitajskih etno-čipi na sliki. Vsak "podružnica" ima dva razreda - Bol Bol magosposobny in militantne. Igraj Perfect World lahko sami ali se pridružite klan / skupina, čeprav je za topel sprejem nekaj ducat ravni se zgodi, da delajo.

Če ste se spraševali, potem imamo številne značilnosti RPG, potem pa so se končno odločili, da igrajo spletne igre Perfect World, ali stati ob strani. Za večino del, naloge Igra je sestavljena iz različni (glede na kompleksnost in stopnja strpnosti) quests, da igralec prejme od NPC-znakov. Poleg delovnih mest, vaš lik pričakuje polnopravni obstoja - je lahko prijatelji, se zaljubi in si ustvari družino, imajo hobije in razvijali svoje talente.

Perfect World online igra ponuja lokacijo vašega značaja 44, med katerimi delujejo medmestno portalov. Iti skozi to - z veseljem, seveda ni zastonj. Vendar pa v trgovini, lahko kupite mount (medved ali panther), ali voziti zoomorfne, če se ne moti. No, v najslabšem primeru, lahko pohod. Kljub temu, da je nekdo od tega zla? Svetovni pogled ...

Skratka, Perfect World online igra, kjer moraš gledati, kot kažejo (in celo v najboljši luči! ) In živi v realnem mitološko življenje s svojo lastno vrsto. Po mojem mnenju je mojster poskušal Celestial slabo ... no, vsaj tu.