Zaznamki

Crossroads of the Worlds

Alternativna imena: Warcross

Nekoč svet domišljije narodi prepirali med seboj in začel krvavo vojno. Zlobne čarovnice zraku destruktivno magijo - in svet je razdeljena na več delov. Dolga stoletja ljudeh, Vilini, Dwarves, Orke in Hobita koprni v temi kaosa, vendar so prišli, da bi dobre čarovnike. Tako je bilo križišče sveta - kraj, kjer se lahko vse fantasy znakov so prišli do poštenega boja ugotoviti, kdo med njimi močnejši.

Spletne igre svetove Crossroads vas vabi na osupljivo svet mogočnih bojevnikov, obrtnikov, trgovcev, premetenih in modrih čarovniki.

Game Crossroads spletnih svetov boste ustreže tudi najbolj skromne računalnikov. Minimalne zahteve: single-core procesor 2,33 GHz, 256 MB spomina, grafična kartica z 128 MB grafičnega pomnilnika.

Pridružite pri Igralni svetovi križiščih zgodi, enostavno in hitro. Na "Prijava v igri" klik "register". Naslednja izumiti prijavo, ustvarjajo geslo in določite delovni e-poštni naslov prejeli pismo z aktivacijsko kodo. Potem morate vnesti ime igre učinka - vzdevek, jo ustvarite po vaših željah. Prav tako morate izbrati enega od petih dirk in nato določite spol, datum rojstva, državo in mesto. Ob koncu zaposliti likov slik ujame, bere in potrjuje pravilo. Če prideš v igri na priporočilo nekoga - Zagotavljanje informacij v "sodnik". Na tej registracijo križišču svetove konec, potem aktiviranje začnete igro.

Ampak kaj je prvi pogled na igro dirke tesnejših, sicer ste verjetno, da bi dobili, da igrajo igro na spletu svetov Crossroads, kakor tudi opraviti lokalnih mojstrov in gurujev.

Ras igre Crossroads spletne svetove le pet.

Ljudje se razlikujejo silo, ki povzroča veliko škodo sovražniku, ko napadajo. Orki so opremljena z zmogljivim Crit - sposobnost, da naredi škodo za eno in pol krat več. Palčki razlikujejo močan povračilne ukrepe. Vilini so zelo okreten, enostaven za dodge sovražnik napada in hobiti sreče. Vsako pleme ima svoje prednosti in slabosti, njeno količino mane in rezervnih enot življenja.

Edinstvene lastnosti igre značaja se imenuje članek, po vsaki zmagi rastejo - ". Prečrpa" junaka Na zaslonu, da postane velik vpliv parametri: orožje vpliva sila udarca, obramba, dodge Charm, Good Luck Charm, Charm crit Ward odgovor. Crossroads of the Worlds spletno igro nemogoče brez sistematičnega izravnavanje stats in parametre vašega lika. Za vsako dirko obstaja nekaj osnovnih shem črpanja in izumil veliko igralcev.

Izravnavo zgodi v boj s senco, vaše sparing partnerji - in v prihodnosti - najboljši asistent v dvobojih. In, lahko povabite v družbi neke izkušen igralec in pojdite na strašen boj pošasti, temnega gozda. Igrajte igro na spletu svetove Crossroads vredno začeti z Izravnavo vaš značaj na določeno raven. Če menite, da ste polni herojski moči - pojdite na Arena, kjer se mu je med seboj borcev Crossroads svetove in vam srečo! Ne pozabite, da šibke bojevnik ljudje ne bodo mogli prebiti zaščite črpane palčka in okretna škrat višji ravni bo imuna na strašno ORC.

Warcross Igra vas bo popeljala preko meja resničnosti v svetu avanture in razburljivih dogodkov

Crossroads of the Worlds spletni registraciji vam bo dala priložnost, da duška in uživali v virtualnem prizorišču, pa tudi samozavest, premagovanje enega po enega, močnih in agilnih nasprotnikov. Vas bo očarala s fantastičnem svetu, kot tudi v svojem prostem času bitke, postali kvalificirani kovač, iznajdljivi trgovec ali moder čarovnik. Denar zaslužili medtem ko je zelo koristno za nakup oklep, orožje in magične artefakte. Tudi zelen novice lahko, težko muči v rudniku, takoj kupiti dostojno oklep in meč.

Igraj Crossroads svetove, je izjemno zanimiva, saj tu ste čakali bojih velikih in 10 moških na vsaki strani, drzni trgovce, ti zadnjimi močmi off salve ali neranljivost napoj desno na bojišču, in celo lastno radijsko in strma di DJ in še veliko bolj zanimivo in razburljivo.

Začnite na križišču svetov igrati in ne bo vam žal porabljenega časa, dobili zadolžen za živahnost in dobre volje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more