Zaznamki

Vodilni

Alternativna imena: Glavno, ki vodi igro, vojna na spletu

Glavno Online - brezplačno brskalnik temelji multiplayer online igra vlog, ki nam pripoveduje o času Velike domovinske vojne. Glavno spletno igro je kot nalašč za vsakogar, ki je utrujen od neskončnega dominaciji domišljije in znanstvene fantastike igre in ljubi zgodovino, rodne dežele. Opozoriti je treba, mimogrede, da je bila tekma napisal vodilni spletni razvijalci CIS, in je zato lahko upravičeno šteje materni.

Združeni Glavno igra ne bo dolgo trajalo in bo jasno, za vsakogar, ki želi, da se pridružijo. Za registracijo, boste morali vnesti:

· Ime Character

· Geslo za dostop do igre

· E-poštni naslov, ki bo poslan Pismo obvešča, da prijava zaključena Glavno

Sistemske zahteve, da bi začeli igrati igre na spletu Glavno minimalen, saj je igra nima stranko in jo lahko predvajate na katerem koli računalniku z internetno povezavo.

Na začetku igre vsak igralec dati pravico, da izbere stran, pod zastavami katerih bo boril

· Wehrmacht

· Red Army

Ko ste se odločili, da je stran, boste imeli čin zasebno prejela, ki se začne na zahtevno pot na časten naziv maršal vojske. Opozoriti je treba, da so zelo vojaške čine, ni samo "za show", ki jih zagotavljajo dostop do nekaterih privilegijev, ki jih lahko uživajo v plezanju po karierni lestvici. Na splošno so to isti rang in analogija ravni v igri. Poleg tega povečanje v igri, saj je sistem specializacije. To je urejeno tako, da potrdilo o posameznem specialnosti določa raziskali svoje sposobnosti. Na primer, lahko vedno postane skrivnostna in neulovljiva gverilski strašno sovražnika vojaki v nepropustna gozdovih, ali obratno, da izberejo poveljnika pot, ki vodi napad Echelon borci za zveste na vas.

Glavno spletno igro sistema, ki je zasnovan tako, da se vsi ukrepi predvajalnika lahko razdelimo v dve kategoriji - bojnih in nebojnih. Zunaj bitke lahko igralec ponovno polnjenje vaše kartuše pas, pridobiti potrebno opremo in začeti delo. Odstopi zaslužijo posebno omembo. Amaze kakovost študijskega parceli igre, proizvodi običajno v brskalniku niso spodbudni podobne kakovosti, vendar ta igra je resnično izjema. Še naprej igrajo igro Vodilni Online, se bo sestal različne predmete, ki bodo pomagali igralci:

· Caches

· Točka radio

· Zavetišča ,

Sistem bitko v igri - temelji na vrsti, kar pomeni, da so vsi pogoji delovanja razdeljen na celice, vsak od udeležencev v bitki dobi določeno število akcijskih točk, ki mu omogoča, da se brani ali pa, da bi napad. To je odvisno od količine določenih sposobnosti značaja, kot tudi njegov naslov. Zanimiva lastnost igre je, da igralci dajo svoje poteze hkrati, strežnik nato izvede simulacija bojevanja in sprejme odločitev o tem, katere na vrsti je treba najprej preučiti.

Zanimiva igra, je pomanjkanje osredotočenosti sistema klana, zato navijači igrajo Glavno sami ne boste doživeli veliko neprijetnosti in zlorab. Ampak za oboževalci, da bi našli nove prijatelje in igrajo igre na spletu Glavno ekipa ima dobro zasnovan sistem enot, s pomočjo katerih lahko igralci sodelujejo v aliansi bitk in komunicirati s svojimi kolegi.

"Highlight" v igri so njene igralci, saj občinstvo igra je kvalitativno razlikuje od podobnih izdelkov. Chat sporočilo so vedno moderirana in pritožb je prejela v obravnavo v rekordnem času. Mimogrede, dajanje v igri je vedno odprt za konstruktivni dialog. Podoben pojav v spletnem igralništvu je zelo redko, praviloma uprave - to samozaposlenih pomembno in pompozni ljudje redko pozorna na navadnih uporabnikov, ampak tukaj je vse ravno nasprotno. Zaradi tega je igra Glavno postane veliko lepše od drugih, kot so njeni igri.

Če povzamem, moram reči, da se bo ta igra pritožba na veliko oboževalcev Velike domovinske vojne, zgodovine svoji domovini in na splošno vse tiste, ki so utrujeni od sive vsakdanjega dela in sanj potopite v spremenljivih časa.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more