Zaznamki

Pathfinder: Wrath of the Righteous

Alternativna imena:

Pathfinder: Wrath of the Righteous klasična RPG z dobro grafiko in zvočnim dizajnom. V tej igri morate raziskati in rešiti domišljijski svet.

Pred igranjem Pathfinder: Wrath of the Righteous se morate odločiti za lik. Možno je ustvariti svojega ali izbrati med ponujenimi.

Po tem morate narediti pomembno dejanje z izbiro razreda:

  • Bojevnik
  • Hunter
  • Inkvizitor
  • Kinetični

Preberite o razredih v času izbire. Če se med igro izkaže, da ste se pri izbiri zmotili, lahko to kasneje spremenite.

Sedaj morate še izbrati božanskega pokrovitelja in že lahko začnete igrati.

božanstev je razdeljenih na:

  1. Dobro
  2. Zlo
  3. Nevtralno
  4. Kaotično

To je pomemben parameter, saj lahko v najbolj nepričakovanem trenutku dobite pomembno pomoč božanstva.

Igra se začne tako, da ranjenega protagonista na nosilih odnesejo na glavni trg mesta Cenabris. Po hudem ranjenju se junak ne spomni, kdo je in kako je prišel do obzidja mesta. Po srečnem naključju je mimo šel vladar mesta, mogočni zmaj Terendelef. Ko ozdravi vašega lika, mu ukaže, naj se gre zabavat, saj je v mestu praznovanje. Praznovanje nepričakovano prekine pojav horde demonov, ki jih vodi Lord Duskari. Vodja horde demonov mesto razdeli na pol, glavni junak pa konča v ječah pod mestom.

Tukaj se igra sama začne. Raziskujemo ozemlje, opravljamo naloge zgodbe. Med tem postopkom vam bo prikazano in povedano, kaj je kaj. Prva ječa je trening. Na koncu te naloge vaš junak najde starodavni artefakt, ki so ga v katakombah z nekim namenom pustili angeli, in prejme moč, ki jo vsebuje. Na poti boste lahko sestavili ekipo pomočnikov za nadaljnje potepanje, saj bo po prejemu novih čarobnih sposobnosti na vaša ramena padla rešitev sveta ali, nasprotno, njegovo uničenje, odvisno od smeri. ti izbiraš.

Ko pridete na površje, lahko poleg zgodbe opravljate še dodatne naloge, s čimer zaslužite izkušnje in denar.

Glavna ekipa je sestavljena iz šestih enot, več jih ima lahko ukročene živali. Poleg tega lahko med opravljanjem nalog vzamete s seboj še srečane znake, ki vam bodo pomagali in se potepali v spremstvu cele množice.

Pred napadi se lahko sestava enote spremeni, s seboj vzemite tiste enote, ki so bolj primerne za prihajajočo nalogo.

Razredov spremljevalnih borcev je veliko in včasih se zgodi, da se enota z močnejšimi osnovnimi lastnostmi, ko se razvija, izkaže za slabšo. Bolj zapleteni razredi se, nasprotno, razkrijejo z doseganjem določenih ravni.

Med bitkami morate zmerno porabiti za magijo, za obnovitev pa je potreben počitek. Naleteti na močnega sovražnika brez možnosti uporabe čarobnega arzenala je nezaželeno.

Brezplačen prenos

Pathfinder: Wrath of the Righteous na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na tržnici Steam ali na uradni spletni strani.

V igri boste našli cel svet, poln čarovnije, in veliko sopotnikov! Začnite igrati takoj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more