Zaznamki

ParaWorld

Alternativna imena:

ParaWorld je strateška igra v realnem času, ki je v teh dneh postala klasika. Igrate lahko na osebnem računalniku, zahteve glede zmogljivosti niso visoke in igralni računalnik ni potreben. 3D grafika, precej podrobna, je bila revolucionarna v času, ko se je igra pojavila. Glasovna igra je visoke kakovosti v klasičnem slogu.

Pri ustvarjanju tega projekta so se razvijalci zgledovali po slavni Age of Empires in to lahko občutite, igra je bila podobna.

Vodili boste skupino ljudi, ki segajo v kameno dobo.

Preden začnete z glavnimi nalogami, boste morali opraviti kratko usposabljanje; kratkotrajno bo in vam bo dalo priložnost razumeti kontrole.

Po tem lahko pridete do zabavnega dela:

  • Pošlji izvidnike, da raziščejo območje
  • Rudniški gradbeni materiali in drugi viri
  • Zgradite veliko, dobro obranjeno naselje
  • Ustvarite močno vojsko
  • Pomagati prebivalstvu pri obvladovanju sodobnih tehnologij
  • Nadgradi orožje in orodja
  • Gradite arhitekturne objekte za okrasitev ozemlja
  • Sodelujte pri pošiljanju
  • Porabite čas za diplomacijo in trgovino

Vse to in še veliko več vas čaka med igranjem ParaWorld PC.

Na začetku igre morate izbrati primeren kraj za ustanovitev naselja. V bližini bi morali biti potrebni viri in velika vodna telesa. Za lažjo obrambo je bolje, če je hrib.

Igranje ParaWorld bo zanimivo, ker odlomek pokriva veliko časovno obdobje.

Kampanja zgodbe vsebuje 18 misij. Prehod poteka po stopnjah, vsaka misija odpre naslednjo. Naloge, s katerimi se srečujete v ParaWorldu, bodo drugačne za vsako misijo. To je lahko gradnja določenih objektov, izvajanje trgovskih dejavnosti ali doseganje vojaških ciljev.

Dogodki v zgodbi se odvijajo v vzporednem svetu, imenovanem ParaWorld. Do tega mesta boste prišli zahvaljujoč portalu, ki so ga razvili znanstveniki. Vrnitev domov bo glavna naloga akcije. Skupaj z izjemnimi znanstveniki, biologi in fiziki vas čakajo številne nevarne dogodivščine.

Divja plemena in plenilski predstavniki lokalne favne vam bodo nasprotovali.

Vaši najnevarnejši tekmeci bodo druga skupina kolonistov, ki jih bo vodil zlobni genij po imenu Babbitt. Imajo sodobno orožje in dostop do tehnologije.

Stopnjo težavnosti lahko izberete glede na vaše želje. Obstaja več načinov igre: zgodbena kampanja, posamezne misije in drugi.

Vaši bojevniki se bodo borili v realnem času. Načrtujte svoje bitke vnaprej. Izid celotne bitke je odvisen od izbrane strategije, taktike in pravočasnega prenosa ukazov. Na uspeh vpliva tudi velikost vojske.

Igrate lahko brez povezave brez internetne povezave, vendar morate najprej prenesti in namestiti ParaWorld na svoj računalnik.

ParaWorld brezplačen prenos, žal ne bo delovalo. Igro je mogoče kupiti na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati zdaj, da pomagate skupini junakov dokončati naloge v vzporednem svetu in se varno vrniti domov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more