Zaznamki

Tankovni korpus 2

Alternativna imena:

Panzer Corps 2 je posodobljena različica priljubljene potezne strategije o drugi svetovni vojni. Panzer Corps 2 lahko igrate na računalniku. Grafika je bistveno izboljšana v primerjavi s prejšnjim delom. Igra bo na voljo na skoraj vsakem sodobnem računalniku, tudi če nima visoke zmogljivosti. Glasovna igra je dobra, glasba prijetna in ne utrujajoča.

Drugi del vas bo tako kot prvi popeljal v čas druge svetovne vojne. Izbrati bo mogoče katero koli državo, vpleteno v spopad. Glede na vašo izbiro vam bodo na voljo nekatere vrste vojakov in orožja ter oprema.

Upravljanje vojsk ne bo težko zahvaljujoč dobro premišljenemu in preprostemu vmesniku, obstajajo tudi nasveti.

Izberite in začnite, med kampanjo vas čaka na stotine bitk in ne samo to:

  • Ustvarite močno vojsko, ki je sposobna kos vsaki nalogi
  • Poskrbite za zaloge, več vojakov in opreme imate, večja je potreba
  • Eksperimentirajte z različnimi strategijami med bitkami
  • Ne pozabite na relief in vrsto terena, to lahko odločilno vpliva na izid bitke
  • Zaščitite logistične poti in poskusite preprečiti sovražniku vzpostavitev oskrbovalnih linij
  • Igrajte sami ali v sodelovalnem načinu proti AI ali drugim ljudem

Ta seznam vsebuje glavne značilnosti Panzer Corps 2 PC.

Če začnete svoje seznanitev s serijo Panzer Corps s tem delom, vam ni treba igrati prejšnjega, saj nista povezana med seboj. Na izbiro je več držav. Povečalo se je število bojnih enot, to so lahko pehota, razna tehnika, mornarica ali celo letalstvo. Možnosti so neskončne.

Panzer Corps 2 je stilizirana kot družabna igra in to ni naključje.Številne potezne strategije so navdihnile družabne igre.

Več načinov igre. Najboljše mesto za začetek je igranje po lokalnih scenarijih. Ko pridobite dovolj izkušenj, se lahko preizkusite v enem od načinov za več igralcev.

Vse lahko vpliva na zmago v boju. Upoštevati je treba vrsto terena in relief. Velik pomen imajo tudi letni čas in vremenske razmere.Na ta način, z izbiro primernega mesta in upoštevanjem drugih dejavnikov, lahko premagate še tako močnega sovražnika.

Tudi če ste zaključili vse akcije in posamezne misije, ne bodite razburjeni. Poleg tega bo mogoče prenesti katerega koli od tisočih scenarijev, ki jih je ustvarila skupnost igralcev. Če želite, lahko ustvarite lastne misije zahvaljujoč priročnemu urejevalniku in jih delite z vsemi.

Preden začnete, morate prenesti in namestiti Panzer Corps 2 na svoj računalnik. Internet med igro je potreben le za način za več igralcev; lokalne misije so na voljo brez povezave.

Brezplačen prenos

Panzer Corps 2 na PC žal ne bo deloval. Za nakup obiščite portal Steam ali spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati zdaj in sodelujte v bitkah druge svetovne vojne s posodobljeno grafiko in razširjenimi funkcijami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more