Zaznamki

Paladins

Alternativna imena:

Paladins je spletna streljačina, v kateri lahko uporabite ne le orožje, ampak tudi čarobne sposobnosti glavnih likov. Igra je na voljo na PC-ju. Grafika je zelo barvita, podrobna s svetlimi posebnimi učinki med bitkami. Glasba je prijetna, znake posojajo profesionalni igralci.

Preden začnete, izberite lik, ki vam je najbolj všeč. Obstaja veliko možnosti, vendar ne bi smeli porabiti preveč časa za to, saj lahko imate več junakov, to je samo prvi od njih.

Nato boste imeli kratko vadnico, po kateri boste pripravljeni začeti igrati Paladins.

Med igro boste postali udeleženec zanimivih dogodivščin:

  • Bojite se v bitkah in premagajte nasprotnike
  • Izboljšajte spretnosti svojih junakov, da postanejo močnejši bojevniki
  • Zapomnite si lokacijo predmetov na različnih lokacijah in uporabite to znanje v bitki
  • Odklenite nove junake za svojo zbirko
  • Nadgradite orožje in oklep svojih borcev
  • Postanite najboljši bojevnik med milijoni igralcev v spletnih bitkah

To je nekaj glavnih nalog, ki jih boste opravljali med igranjem igre Paladins.

Ko se odločate, katerega junaka boste igrali, izberite glede na to, kdo vam je vizualno všeč. Vsi so mogočni bojevniki. V igri so razredi, vendar jih določa izbira veščin. Dlje kot se igrate z likom, bolj bo ustrezal vašemu osebnemu slogu, saj lahko z višjo stopnjo izberete, katere veščine se boste učili in razvijali.

V Paladins PC je veliko superjunakov in ko so izdane posodobitve, se pojavijo novi, še bolj zanimivi.

Izbira orožja je ogromna, sčasoma bo mogoče zbrati impresiven arzenal. Med bitko boste lahko opremili le nekaj vrst orožja; sami se odločite, kaj boste raje. S seboj prinesite hitrostrelni top, strelno orožje ali uporabite čarobne uroke, odvisno od vaših želja in taktike, uporabljene med bitkami.

Paladins se aktivno razvija, posodobitve se redno objavljajo in v igro prinašajo nove junake, orožja, opremo in lokacije. Ne pozabite redno preverjati novih različic.

Na voljo je več načinov igre, tako da lahko vedno izberete kaj drugega, če vam postane dolgčas.

V ekipnem načinu je bolje izbrati močne borce za svoje zaveznike, tako da zagotovo ne boste izgubili.

Za boj v Paladins bo vaš računalnik potreboval hitro internetno povezavo. Poleg tega morate najprej prenesti in namestiti Paladins.

Paladins lahko brezplačno prenesete s spletnega mesta razvijalcev, tako da obiščete portal Steam ali uporabite povezavo na tej strani. Sama igra je popolnoma brezplačna, vendar boste morali plačati za dodatke. V času razprodaj so vse vsebine znižane. V takih dneh lahko dodatke, ki so vam všeč, kupite veliko ceneje.

Začnite igrati takoj zdaj, da se borite z milijoni nasprotnikov in postanete najboljši borec v vesolju Paladins!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more