Zaznamki

Painkiller

Alternativna imena: Painkiller

Game Painkiller - to je neverjetno igro platforme PC. Ta igra je bila ustvarjena in sprosti v oktobru 2007 koles letno. Igra je takoj prevzel prvo mesto v vseh ratingov, ki lahko obstaja samo. Igra je izumil in razvil - Mindware Studios. Zanimivo, novo in vznemirljivo - to je kot nalašč za vse tiste igralce, ki resnično cenijo ktotorye strelec žanra. Mi ne bo povedal vse skrivnosti Painkiller, bi bilo neumno. Konec koncev, vsi morajo čutiti polno moč te igre za sebe.

V tej igri nenehno prelivanje krvi, potem ogromno ubija. In zaradi dejstva, da boste imeli veliko, da gredo z neverjetno brzostrelke, pištole in puške - orožje v igri Painkiller opravil na najvišji ravni. Ta igra pokaže vse, kar je mogoče igrati to odlično in razburljivo žanr. Moram reči, da so v ravni Painkiller precej drugačna. Razvijalci so ustvarili vse to z namenom, da ne uide igralec v igri. Pri vseh ventilatorjev ukrepa zvrst spet, da je pomembno, da igro in dinamična, barvita, in hkrati bogat.

Torej, povej malo o zgodbo igre in dodamo nekaj zanimivih dejstev: protagonist, kdo si v resnici so, zavrniti. Postavite hudo Prevrat in strah pri vseh ljudeh čistejše je Stana - hibrid angela in demona, dobro in zlo v eni osebi. Zaradi svoje nenavadne sorodstva in skrivnosten videz, je ta junak je prejela izjemne prednosti, ker ta tip ima nekaj nadnaravne sposobnosti kot zelo jezila "višjih oblasti." Volje otrok nadangeli nebes in pekla, ki ji je govoril, je bilo vloženega v nekaj podobnega zaporu nevarnih zapornikov. Ta izjemno strogi zapor je okrepiti zaščito. Varovano s tremi glavami pes Cerberus. Valiar hitro zrasel močnejši, je bil sposoben učiti in super, da se ukvarjajo s svojimi spretnostmi. Začel se vlak.

Valiar "razvit" sposobnosti, ki mu je dal pooblastila za nebesa. Kmalu je bil sposoben sam nadzorovati, in je osvobodil slave sam namen. Bilo je nemogoče prepričati, in edina stvar, ki jo je želel - maščevanje na svojih zatiralcev. Tisti, ki so ga poslali v izgnanstvo, in tiste, ki jo izvede tako, da Valiar prenehala biti skupna prebivalec kruti svet igre.

Verjamem, da Payne Killer igro - je to zelo dobra izbira, če si želite uživati ​​lepe grafike, veliko igranja, edinstvena zgodba, lep dramatizacijo prizorov in bitk! Ta igra je vreden najvišje pohvale in najboljše, kar je mogoče reševati samo igro!

Zdaj, kako boste lahko uživali vse, kar se je zgodilo v tej igri. Morate pred namestitvijo iger, gledanje spletne video sredstvo proti bolečinam. To je lahko video, recenzije, promo video posnetke - karkoli! Potem lahko obiščete uradno spletno stran igri stranke (http://www. painkillergame. com / agegate. php), po vsem tem, kar potrebujete, da prenesete igro proti bolečinam. Ta datoteka bo preveril prisotnost zlonamerne programske opreme in zlonamerne programske komponente. Nato namestite prenesli prej in preveri datoteko, ki jo imate na vašem računalniku. Zdaj si lahko v celoti uživali v igri! Če povzamemo, kaj morate storiti, da bi igral to igro: Oglejte si video, iti na tekmo mestu, prenos Painkiller, preveri za viruse in namestite igro! Vse!

Želimo vam veliko sreče! Boste ljubezen to igro!