Zaznamki

Overwatch

Alternativna imena: Overwatch

Game Overwatch: bitka za prihodnost.

V novembru 2014 Na festivalu BlizzCon, ki ga je razvil Blizzard Entertainment, razvijalec in založnik, je bila predstavljena igra Overwatch, zaprta v okviru vodilnega žanra strele.

С v začetku leta 2015 do decembra so bili izvedeni zaprti beta testi za ugotavljanje napak in povratne informacije od igralcev o mehaniki igranja in uravnoteženju. V tem letu ni več testov beta, vendar najkasneje 21, dokler se igra ne sprosti. 06 216 se bodo nadaljevale.

Več vemo, da bo prenos za Overwatch mogoč za platforme:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4
Na sledi junakov.

Zdi se, da so se razvijalci odločili, da hojo, tako hojo! Izbira junakov je že narasla na 21. znak in zagotovo ni meja. In vsi so videti tako različni, da jih ne boste zamenjali, in vsakdo ima edinstvene talente, da jih lahko učinkoviteje uporabi v prihajajočih bitkah.

igralcev pridejo v svet, kjer je izbruhnila vojna in dogodki so v polnem zamahu. Overwatch je posebna enota junakov iz različnih držav, ustvarjena posebej za poraz krivic, za pomoč zatiranim in za obnovitev miru na planetu.

Organizacija je popolnoma izpolnila svojo funkcijo, in red je vladal na zemlji. Deset let je bilo porabljenih za raziskave, znanstvene izume, edinstvena odkritja. Ko enota ni bila več potrebna, je bila zavrnjena, ampak nekaj je šlo spet narobe, in postalo je jasno, da svet ni pripravljen deliti z junaki.

Overwatch je spet v povpraševanju in odprta so prosta delovna mesta za igralce, ki so pripravljeni izbrati svojo vlogo. Lahko postanete robotski menih iz Shambhale, oborožen s kladivom in oklepnim bojevnikom, časopisnim potnikom, namenskim vodjem varnosti iz egiptovske baze Giza, gracioznim hindujskim arhitektom in izbirate med številnimi drugimi vlogami. Glavne informacije o vsakem znaku so na voljo: starost, ime, poklic, operativna baza in pripadnost korporaciji, vendar se bo celoten potencial in slog delovanja pokazal šele med igro.

Učinkovita uporaba junakov bo zagotovo prinesla zmago. Uporabljajo se lahko v štirih smereh:

 • obramba - varuje zasedena ozemlja s strani zaveznikov, ne dovoljuje sovražniku, da bi prodrl na fronto;
 • Storm - brez tega junaka ne morete, ko jemljete točke, ki jih varuje sovražnik;
 • Podpora - zdraviti rane, množiti moči zaveznikov večkrat;
 • Tank - najprej gre na napad, prinaša škodo in zmedo v vrstah sovražnikov. Trden je in skoraj nepremagljiv, zaščiten z močnim oklepom.

Be junaki postavijo različne cilje in naloge, katerih izvedba bo uspešna, če preučite talente bojevnikov in izberete tiste, ki bodo bolje prenašali s pomočjo opreme Kings Row z EMR, zaščito Anubisovega templja in pri izvajanju drugih misij.

Igrate lahko v načinih "spremljanje" ali "zajemanje točk". Za vsakega so zagotovili svoje zemljevide in zanimive naloge. Mimogrede, skupaj z liki in drugimi dodatki, bodo nove kartice na voljo brezplačno za igralce, ki skrbijo za nakup in prenos Overwatch vnaprej po sprostitvi.

Medtem ko ostane v "vzdrževalnem" Overwatchu na računalniku, prva ekipa dostavi blago, drugi pa poskuša prekiniti misijo. V "zajemanje točk", da prevzamejo nadzor nad določenim ozemljem zemljevida Overwatch.

Sistemske zahteve

Minimalno:

 • OP: 768 MB video pomnilnika in 4 GB sistemskega pomnilnika 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • Videokartica
 • : Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 ali Intel HD Graphics 4400
 • Procesor: Intel Core i3 ali AMD Phenom X3 865
 • prostora na disku: 5 Gb