Zaznamki

Sovjetska družina zla

Alternativna imena: Sovjetska družina zla

Game Overlord Fellowship of Evil: Zlo se vrne.

20. 10. 2015 zapustil igro Overlord Fellowship of Evil v žanru igranja vlog, ki je postal razširitev prejšnjih delov. Razvijalec Codemasters je dejal, da je ta vrsta eksperimenta za vrnitev k klasičnemu izvoru igralne tehnologije.

igralci vidijo situacijo od zgoraj in niso odprti za pregled širšega področja delovanja. Lahko postavite eno kampanjo ali sodelujete s štirimi prijatelji za posredovanje skupnega. Razvijte osnovno igračo za najbolj priljubljene platforme:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie, ki je uspel prenesti Overlord Fellowship of Evil in ga preizkusil, je izrazil različna mnenja in niso bili vsi zadovoljni. Ob upoštevanju trditve avtorji obljubljajo, da bodo kasneje izdali posodobljeno različico, ki bo popravljena v napačnem času.

Tvoja vloga je nedvoumna resnična zlo!

Če ste se uporabljali za izbiro med oklepom in bleščanjem v sijaju vitezov in njihovih nasprotnikov Knights preveč, vendar ne tako bleščeče, so razvijalci te zabave odločili vse za vas, pri čemer je ostala samo za nadzor sil zla. In ne bo se mešalo, je pogled na suhe gremline z požrešnimi očmi. Da te lepote in moraš upravljati, če si prenesel Overlord Fellowship of Evil.

V prejšnjem delu so gremlini (podporniki) izgubili svojega gospodarja Temnega Gospoda in ga oživili brez veščin. Dolgo so trpeli zaradi ustrahovanja, opazovali so srečne obraze kmetov, zelene travnike in dišeče cvetove, ki so se raztresli od metuljev. Dolgo kot bogokletstvo ne more prenašati temne duše in plemena gremlini so šli v jamo, je našel knjigo starih urokov, ki so se imenovali štirje služabniki teme.

Razkrit demoni so neprijetno delo, uniči človeka, ki je ustvaril svet kaosa, da bi v duše ljudi vtisnil teror. Šele po vseh pripravah lahko ponovno poskusite vstati Temnega Gospoda, toda za zdaj prosim pozdravite štiri pošasti:

 • Vsesilnaya nekromant, ko je napačno potekal ritual in je bil raznesen na koščke, zdaj pa je spet v poslu;
 • Ustrashayuschy močan bojevnik v svojem času ni uspelo napasti kamniti trolovi, in umrl, vendar je zdaj nazaj;
 • Zlobnega škrata je ubil član Bratstva zla,
 • Temni elf je bil prizadet kot najnepornejši sovražnik.

dodeljen vsakemu liku svojo vlogo v novi zgodovini Overlord Fellowship of Evil na računalniku. Napadajo v čelnem napadu, delujejo z razdalje, uporabljajo magijo in oslabijo sovražnike. Da so postali močnejši, moramo razviti svoje spretnosti tako, da pošljemo bitko, ki bo dovolj. Kmalu bo mogoče dopolniti svoje talente z dodatnimi veščinami za opremljanje različnih orožij in opreme.

V primerjavi s prejšnjimi deli Overlord FOE, vidimo razlike v načelih vojaškega ukrepanja, ki je prej poudarjal množično zavarushku, zdaj pa so junaki dobili svoje gremlins mignon z osebnim naborom kvalitet, ki jih lahko tudi črpa.

levo in črno humor, ki je tako navdušil igralce in jih oborožil, skupaj z orožjem, lahko greš v vas, da bi sodeloval pri ropanju, uničenju domov, uničenju živine in zasužnjevanju ljudi. Naj nekdo in verjame, da je Project Overlord malo rustikalen, v dinamiki nesreč in ni zavrnil.

Minimalne sistemske zahteve

 • OS: 64-bitni / Windows 7 (in novejši)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Series / AMD FX Series (boljša)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (boljša)
 • Mesto prostora na disku: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more