Zaznamki

Overkings

Alternativna imena: OverKings

Spletne igre Overkings - lepa mlada brskalnik temelji multiplayer RPG. Če ste utrujeni od igrač "stisnjena" o pravilih in konvencijah Dobrodošli na fantastičnem srednjeveškem svetu Overkings Online - ". Nič ne bo" svet, kjer se bo vaš junak danih polno svobodo delovanja in mu za to,

Start, seveda, oblikovanje osebnega računa. Prosimo, upoštevajte, da se vam spletna registracija Overkings nemudoma pozove, da izberete vaš razred znakov. Skupno osem razredov - Amazonaka, Čarovnica, čarovnik, Barbarian, dryad, čarovnica, Guardian in Assassin. Prav tako boste takoj dati ime v svoj značaj. Poleg tega, vpišite svoje uporabniško ime (e-poštni naslov) in geslo, in sprejeti pravila in soglasje uporabnika. Na tej registracijo Overkings končan.

Prepričajte se, da je bila prijava uspešna Overkings igro in iti krono vsemogočnega! Naš karakter je skoraj ustvarili in zdaj si ga lahko izberete poklic, da izpolni svoje zahteve. Heroes precej samovoljno razdeljen na pozitivne in negativne znake, saj, kot smo že povedali, lahko vsi igrajo Overkings po njihovih pravilih. Pod to "demokracijo", pomeni, da vam ne vprašati za dovoljenje, tako, da napadejo sovražnika, še bolj pa ga oropati. Izravnavo znak je odvisno od vaših želja - rad tepel, pojdi na krajih, kjer boji, želijo biti bogat, ki se ukvarjajo s trgovino in gospodarstvo ter želijo avanturo, pridružite klanov in popotnike hit cesti vzdolž neraziskane poti, vendar je to skrivnostni svet.

Overkings spletna igra, v kateri igralci tekmujejo na okolje (z različnimi pošasti in šefi) in nasprotujoči akterje (naravni bitko). Quests tudi v teh načinov igre, lahko sodelujete tudi pri zajemu ključavnic in dobili bojne izkušnje v boj za vire in vire, da se bogatijo na račun poraženci. Če želite, da gredo bolj mirno - graditi gradove, ki se ukvarjajo z rudarskimi virov, razvijajo svoje sposobnosti bojnih taktik in uživajte v lepoti okoli vas. Če ste dobili dovolj bogati, si lahko privoščite nobenih artefaktov in oklep, kaj je tu v izobilju, in ki bo v veliki meri pomagal pri igranju Overkings v postopku najmanj škode.

Overkings online igra je sestavljena iz petih regij (krajami):

- Bervil, mirna vasica obdana z gozdovi v dolini reke Gvirdol;

- Conchobar, biser mesto njegovega kraljestva;

- Anomikon, mestne ruševine, kjer je kaos, bolezen in norost;

- Veron, ko Pozdravljeni kraljestvo, in zdaj - prostor za lovske volkodlaki;

- Norliht - kingdom lady snow - Queen Hel.

Vsaka regija ima zgodovino slave in padce v vsakega živega bitja različnih volkodlaki, zombiji, ljudje velikanov. Vse te legende in neverjetno zasvojenost igra igrati Overkings spletu z vsako novo iskanje postane bolj razburljivo.

Med drugim boste našli veliko naravne krajine kakovosti grafične zmogljivosti, kot tudi komunikacijo z ljudmi, ki so blizu vas z enakimi interesi. Za igranje igre na spletu Overkings ni nujno enako, vedno obstaja možnost, da se pridružijo klan in njegovi privrženci do marca z njimi, da je glavni cilj - kronsko Vsemogočnega.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more