Zaznamki

Zunanji divjini

Alternativna imena: Drugi divjini

Igra Outer Wilds - manj ko veš, več presenečenja!

Outer Wilds je tisto, kar je znano kot haydn jam v industriji iger. Izšel je v prvi polovici leta 2019 po številnih zamudah pri datumih izdaje. Zato je v svetovnem merilu ostal neopažen. Toda postopoma je Outer Wilds pridobil ogromno občinstvo oboževalcev zahvaljujoč besedam. Kaj so rekli o igri? Pojdi kupit in pred tem ne veš nič. Tisti, ki jih je ta prihyv navdušil - so šli in kupili. Tako je igra postopoma začela pridobivati na priljubljenosti. Danes je igra znana v skoraj vseh državah in je na voljo na številnih priljubljenih platformah. Tako lahko Outer Wilds kupite na kateri koli način, ki vam ustreza. Manj vprašanj kot boste postavili, več odkritij in "vau trenutkov" bo v igri. Za tiste, ki niso dovolj, se lahko seznanite z glavno zgodbo in mehaniko igre.

Značilnosti in zgodba

Kaj je igra na splošno? Na prvi pogled je to preprosta vesoljska arkadna igra. Dejansko je to precej ogromen arkadni prostor z veliko možnostmi. V tem prostoru je majhen sistem, po katerem naj bi glavni lik surfal in raziskoval. Na voljo mu je preprosta ladja in njegova radovednost. Ne pozabite, glavna stvar je, da se ne zlomite. Ampak to je tako rekoč osnova. S čim se boste nenehno srečevali in sčasoma obvladali do popolnosti.

Glede na zaplet je to vesoljska odisejada in je razložena zelo preprosto. Obstaja planet Komelek, kjer se nahaja vas glavnega junaka. Pojavimo se na dan, ko mora protagonist oditi v vesolje, da bi raziskal okolico. Brez drame, vse je preprosto in jasno. Običajni vesoljski program za preučevanje okolice in vi ste njegov glavni astronavt. Zato skočimo na ladjo in odletimo.

Tu se vaša pustolovščina začne. Imate popolno svobodo delovanja. Leti kamor hočeš, delaj kar hočeš. In ne pozabite, vsak planet ima svoje skrivnosti in odkritja. Na primer:

  • Planet peščene ure - kjer pesek z enega planeta teče na drugega
  • Brezno velikana - vodni planet s tisočimi vrtinci
  • Prazna sfera - v njenem središču je črna luknja, ki počasi požira planet
  • ali pojdite naravnost v Blackthorn - nebesno telo, ki se ga vsi bojijo

Vendar, ne glede na to, kaj junak naredi, se v 22 minutah od trenutka odhoda vse konča in naš domači sistem uniči sonce ... Po tem se junak spet znajde živ in nepoškodovan v svoji vasi in ga spet pošljejo raziskovat vesolje. "Ni razumljeno!»Rečeš in boš imel prav. Da, vaš junak je zašel v časovno zanko, iz katere morate izstopiti. To je glavni namen igre.

Sam zaplet, če sledite samo njemu in uporabljate vodnike, vam bo vzel le petnajst minut. Če ste ljubitelj neznanega in želite kar najbolje izkoristiti igro, potem razvijalci zagotavljajo približno 20 ur neprekinjenega nastavljanja igre. In prav zaradi tega imajo vsi radi Outer Wilds!

Brezplačni prenos Outer Wilds ne bo deloval. Na voljo je za prenos na kateri koli igralni platformi za majhno plačilo. In v tem primeru je igra vredna denarja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more