Zaznamki

Odsev vesolja

Alternativna imena: Odsev vesolja

Reflection vesolje na spletu - je shareware multiplayer igre v žanru znanstvene fantastike z edinstveno gospodarskega sistema. Online igre Odsev vesolje pripelje do računalniških specifične sistemske zahteve glasbenika.

Pridružite razmislek preprosta igri vesolja in ne bo veliko svojega časa. Registracija Odsev vesolje vas pozove, da vnesete uporabniško ime - ime, s katerim boste vstopili v igro, geslo vzdevek - ime, s katerim boste vedeli v igri, e-poštni nabiralnik. Odraz tudi registrirati na spletu vesolje vas pozove, da napišete vrsto grafično kartico. Na koncu boste morali, da se strinjate s pogoji sporazuma o uporabniku in sprejeti pravila igre. Po tem, začeti igro, boste morali prenesti odjemalec - poseben program, ki je nameščen na vašem računalniku in optimizira vaš internetni promet, hkrati pa zmanjšuje verjetnost napak pri prikazu grafičnih objektov.

Reflection vesolje online igra omogoča uporabnikom, medtem ko igrajo v odsev vesolja, da bi denar v času bitk ali s prodajo izdelke, proizvedene in nato prenesli v pravi denar. Za proizvodnjo hrane, orožja in drugih predmetov z namenom poznejše prodaje, boste morali pogledati vire igre mestu.

Bo na začetku igre, ki jo je treba dati puško s strelivom in najmanjšo kit. To je odlična priložnost, da preizkusite svoje moči v streljanju, in hkrati uživali v 3D streljačina elemente (igre "strelec"), ki vsebuje igro Reflection spletno vesolje. S tem orožjem lahko lov divjih živali planet.

Za svoj lik v igri je velik potencial trgovina

- Trgovina, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete - od orožja do hrane

- Nakup, v katerih se lahko proda nekaj nujno nujno dobiti sredstva

- Dražba boste izpostavili svoje edinstven izdelek.

Vaš lik lahko izberete svojo lastno pot za razvoj in izdelavo denarja v enem od območij

- Izkoriščanje

- Gathering

- Proizvodnja orožja

- Kmetijstvo,

- Storitev v samoobrambne sile,

- Politična dejavnost,

- Ustvari svoj polnopravni igralne dejavnosti

- Vzpostavitev in razvoj njegovega klana.

Čeprav gospodarski model v igri čim bližje resnici, čeprav, ko boste igrali igro na spletu universe Reflection, nato pa se potopite v svet Zemlje sedmo tisočletje. Igra odlično napisane odtenkov tega sveta, svoje vrednote, sistem družbenih odnosov in kulturnih značilnosti življenja.

Za predvajanje odsev vesolja, moramo biti sposobni uporabljati v bitki za naravne kritja - ne boste mogli dodge plujejo naboje. Za strelov na gol ne bodo morali klikniti na njega z miško, saj sistem deluje vid. Poleg tega so razvijalci iger predstavil zanimivo bitka sistema parameter - če ste pomotoma bo ustrelil, lahko povzročijo škodo na njihovi zavezniki. Igra ponuja širok izbor orožja, spretnosti, da se bo vaš lik rastejo z stopnjo.

Ko boste igrali igro na spletu odsev vesolja, lahko izberete eno od osmih borilnih poklicev, ki so vse poslovne zadeve in dajo svoj denar na bojišču.

Še ena prednost te igre je, da se vaš lik, če želite, lahko spremenite svoj poklic, ne da bi izgubili znanje, spretnosti in izkušnje.

Ta igra vas potopi v realnem svetu praktično prihodnost po veliki katastrofi, in tam boste lahko zaslužili denar za življenje na Zemlji v sedanjosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more