Zaznamki

One World

Alternativna imena: One World, One World

Oneworld na spletu - je prost brskalnik temelji igro z osupljivo grafiko in animacije. Znajdete v skrivnostnem in skrivnostnega sveta, v katerem se nahaja veliko zanimivih ...

OneWorld Online igre so na voljo na vsakem brskalnika in ne potrebuje namestitve v igri stranko!

Če želite začeti igro, morate Pridružite Oneworld: ko se prijavijo s spletne strani (http://oneworld. qip. ru /), boste morali aktivirati storitev QIP, za to klikom na glavno stran na gumb "Registracija" in naslednji strani, vnesite ime in prijavo. Poleg tega je v novem oknu vnesete geslo, nadomestni e-mail, spol, datum rojstva, vnesite kodo prikazano in se strinjam s pogoji igre. Po vsem tem, kliknite "Finish". Nadalje, ko vstopite v igro, boste morali izbrati stran (svetlejši ali temnejši), spol znakov, ime in avatar. Po tem, nova stran vnesite svoje uporabniško ime (e-mail), je geslo določeno kodo in sprejele pravila Sporazuma. Kliknite na "Registracija" in na tej igri Registracija Oneworld nad vami v igri!

OneWorld spletno igro, kot že omenjeno, ima svetle in temne plati. Na svetlo plat pridružil škratov in Vilini People in the Dark - Okostnjaki, Dark čarovniki, Liči in podobno ...

Igraj Oneworld, ki jih bo pet enot (znakov), od katerih se bo oblikoval ekipo. Vsaka enota ima svoje sposobnosti, ki jih je treba pregledati, za kaj jih uporabljajo v igri. Pri porazu v bitki, vaše enote ne umre, se spet prerojen. S tem ne boste nikoli izgubili svojo vojsko. Med igro, bo vaš liki pridobili izkušnje in pridobiti nova znanja in spretnosti, ki jih bodo močnejši.

OneWorld online igra ima več ravni osnovnih spretnosti, ki lahko obvladajo svoje enote

Nivo F - to je najnižja raven, ki vključuje: plovilo, magic, oprema, znanost, poveljevanje in nadzor;

Stopnja E - na tej ravni so se naučili orožje spretnosti: dog, bodala, sekire, maces - bojevnik in čarovnik - Izberite element, ki se uporablja v prihodnosti;

Raven D - to je bolj podrobna raven. Na primer, v določeno kategorijo magije, je vaš lik vabljeni, da izbira med elementi ali določen del magije ...

Drugih ravneh (C, B, A), so analogna zgoraj. Edina razlika med njima je, da se poveča moč škode in urok vlivanje svoj značaj ali enot.

Vaš junak se ne borijo in boj proti možnosti. Če želite vključiti Battle - Attack fizikalnih in magijo, telesno obrambo in magijo, Health Initiative, zdravstveno in Mana Regeneration v boju. In ne boj - Zdravje in Mana Regeneration, dvignite prekletstvo in pridobili izkušnje.

Igrajte igro na spletu lahko Oneworld premagal pošasti iz virov, ki so potrebni za proizvodnjo, gradnja stavb in črpalnih spretnosti (mnogo virov, tako da ne bom omenil).

Igra ima trgovino, kjer lahko kupite in prodati nekatere stvari.

Prav tako boste imeli priložnost za gradnjo teh zgradb, kot Warehouse, Building obdelavo Taverni, oltarja, Blacksmith, kaligrafija, nakit in Mine. Vsaka stavba opravlja svojo funkcijo, tako da igrajo igre na spletu OneWorld ne bo dolgčas.

Ta igra ima veliko različnih krajih, goste in ječe, vaša prva naloga bo, da ostanejo v jami živijo strašne pošasti in zla. Brez izkušenj, vam bo pomagal priročnik, ki vam bo pomagal pri tej nalogi. Po odstopu boste prejeli nagrado v obliki izkušenj in nekaj zlatih predmetov.

V Oneworld lahko igrajo v takih bojnih območjih

PVE (igralec proti zunanjim svetom) - zemljevidi, dungeons, primeri, da je vse na voljo v svoj značaj. Boste soočajo s številnimi različnimi skupinami pošasti, iskanje zaklada, zbiranje skrinje z dobro narediti različne gradnje in prostora za osvajanje;

PVP (igralec proti igralcu) - cel karton, z različnimi stopnjami tveganja. Obstaja sistem PVP točk, obleganja in klan boji, osvajanje in plenjenje nasprotnikove mest, kakor tudi prisotnost toga usodna.

V igri je Kraft. S to funkcijo lahko zgraditi bazo, najem kovači so alkimisti in drugih mojstrov kaligrafije, boste lahko, da izboljšajo svoje trgovine za boljše delovanje, in še več ...

V tej igri, vsak igralec ima lahko svojo parcelo, ki se lahko v prihodnje izboljšati in jezni.

One World ima dve valuti - kovance in kristale.

Kovanci so: zlata, srebrna in bronasta, ki jih lahko zaslužili v igri, in kristale lahko kupite na banki, saj je to najbolj dragocena valuta v igri.

V tej igri je veliko več zanimivih stvari: obredi, zakladi, darila, itd itd Kaj bi vse to vidite in poskusite, pojdite obdelati Oneworld profil!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more