Zaznamki

One Piece 2 Piratski kralj

Alternativna imena: Van Pies 2

One kos Online 2 Pirate King Pirate Adventures

Ljubitelji anime smeri zagotovo vedo veliko o zapletu japonske TV serije One Piece. Slava te piratske sage o drznem fantu Luffyju, ki se je odločil izzvati pirate, je že zdavnaj presegel Japonsko. Zato je po istoimenski seriji izšla računalniška igra v brskalniku, ki vsakemu igralcu omogoča, da sodeluje na poti Luffy in njegove ekipe.

Po prvem delu projekta so razvijalci, na veselje oboževalcev serije, izdali naslednjo različico One Piece Online 2. Ta možnost lahko povzroči veliko polemik glede odstopanj od prvotne parcele, vendar nihče ne more poimenovati te novosti, ki ni edinstvena. V tem primeru ustvarjalci igre niso uporabili znane zgodovine piratov, ki traja že 15 let. Izbran je bil popolnoma drugačen pristop. Za igro je bilo izbrano besedilo čarobne fikcije, ki je omogočilo korenito spremembo celotnega koncepta.

Razlike med piratskimi svetovi

Pri ustvarjanju te spletne igre so razvijalci upoštevali želje navdušencev, zato so glasno igranje izvedli isti igralci kot v prejšnjem delu. V tej različici igre, seveda, obstaja nekaj fikcije, in celo zanemarjanje prvotne parcele. Toda na tej podlagi so razvijalci dovolili ustvarjanje zavezništev med Luffyjem in admiralom Borsallinom ali zločincem Enelom.

Zdaj lahko predvajate One Piece 2 s pomembnimi prilagoditvami na to, kar se dogaja, kar zagotavlja bolj razburljivo zgodbo za igralca, seveda je veliko takšnih prilagoditev v igri. Igralec ima zdaj možnost, da spremeni ljudi v zombije med igro, in da Luffy, Zorro in Sanji ekipo predstavljajo glavnega sovražnika celotnega piratskega sveta.

Prednosti spletnih iger:

  • Plot ni glavna značilnost te igre. One Piece Online 2 bo privlačil tiste igralce, ki jih pritegne priložnost, da se borijo s številnimi virtualnimi zločinci; 10001Veliko igranje. Celo novinec v tej anime smeri lahko hitro razume, kaj se dogaja na zaslonu. Vsaka stopnja je ogromen zemljevid s sobami, hodniki itd. d. Igralec mora zajeti nasprotnikove igralne točke, manevrirati med sovražnimi vojskami;
  • Visokokakovostna grafika s tehnologijo zasenčevanja. Razvijalci igre ga niso izbrali za nič, kajti z njegovo pomočjo ustvarja vtis gledanja serije;
  • Zmožnost uporabe namiga skozi igro. Tudi najbolj predani ljubitelji te anime zgodbe se lahko izgubijo v podrobnostih igre. Zato je bila v ta namen v igri zagotovljena posebna trgovina, kjer lahko kupite profile, video posnetke in biografije udeležencev.

iPlayer One Piece 2 Online je predvsem igra za navijače. Obstaja veliko odtenkov in funkcij, ki jih poznajo le tisti, ki so predani oboževalec japonske serije in prva različica brskalnika, ki temelji na njenih motivih.

Fact, da je zaplet serije in izvirna igra tukaj malo pozabljena, da jih navijači te igre sploh ne zmede, začnejo igrati One Piece Online 2 in jih ujame nov svet neverjetnih dogodivščin. Ploskve ne pridejo v ospredje pri oblikovanju razvijalcev, glavna stvar tukaj so posebni učinki, živahna grafika in dinamičen razvoj ploskve.

Da bi lahko igrali Van Pies 2, je potrebna registracija na spletnem mestu. Potem se bo uporabnik lahko znova in znova vračal v svoje najljubše trenutke igre in skozi najzanimivejše nivoje, gradil svojo strategijo, vodil bitke in si za sebe izbral optimalen anime znak.