Zaznamki

Fight Club OldBK

Alternativna imena: Stara Fight Club, Old BK, OldBK, oldbk

Old BK na spletu - to je eden od najstarejših večigralskih iger v ruskem segmentu interneta, ki deduje tradicijo neverjetno priljubljen v svojem času igral bori proti.

Spletna igra Old BK ne prinaša posebne zahteve za računalnik uporabnika, ki zahteva le spletni brskalnik, najboljši Internet Explorer. Ustvarjalci poudarjajo, da igrajo igre na spletu Old BK je možna tudi na pametnem telefonu.

Pridružite se v igri Old BK začne z izbiro mesta - Avalon mesta ali prestolnice. Potem vas bo star BK Spletna prijava morali vnesti želeno ime znakov, naslov e-poštnega računa, geslo, ponovite geslo, navedite svoj spol, rojstni datum, da se strinjajo s pogoji iz tega sporazuma, in vnesite kodo iz slike. Pridružite Old BK končalo in začne vaša pustolovščina.

Old BK spletno igro ne mečite začetnik, da bi razumeli zapletenost igri sami. Ponuja klepeti - kot splošno fikcijo, in številnih mini klepetov. Poleg tega se še vedno lahko greš na forum, kjer bodo izkušeni igralci pomagali rešiti vse težave, vendar pa so znaki do 4. stopnje na forumu pisati prepovedana.

Je svetovna igra, ki temelji na večni spopad med svetlobo in Darkness, kot tudi o prisotnosti nevtralnega stranke, ki se borijo za ohranitev ravnotežja med sprtimi stranmi.

Vaš lik bo imel nekaj lastnosti:

- Force

- Agility

Intuicija

- Endurance

- Intelligence,

- Modrost

- Resistance.

Boste najprej dati točk, ki jih lahko porazdelijo med značilnostmi svoje. Glede na vse večjo raven, ki jo bodo dobili dodatne točke, oziroma, bodo značilnosti povečujejo. Če boste to storili, ko boste igrali Old BK, razumem, da bi želeli prerazporediti ukrepe uspešnosti, raven 4, lahko to storite brez tradicionalnih zdravilcev in 4 po ravni znakov, lahko to storite bodisi enkrat na teden ali plačati zdravilec za uspeh.

Vaš lik se lahko razvije spretnost v igri dva: posest orožja in posedovanja magije. Obvladovanje orožja je razdeljena v 4 skupine spretnosti: posedovanje nožev in medenine členki, meči, Maces lasti, klubi, sekire in sekirice plat.

Vsaka spretnost lahko razvijejo v vrednosti "pet".

V igri boste lahko obvladali tri vrste magije: čarobne teme, sive magije in čarobni svetlobi. Magic prihaja v priročni za uporabo čarovnije za zaščito, boj in nevtralne uroke.

Samo vaš lik bo imel enega od nagnjenj, ki je v igri 5: Pot nevtralnosti, pot svetlobe, resnična luč, pot kaosa in poti teme. Odvisnost odvisno od možnosti priključitve na en ali drug rodu, ter sodelujejo v boje velikih.

Ko ste v starem BK igri, vaš lik bo lahko boril v areni bogov, ali sprehodom po dobro oblikovanih lokacijah - poseben prostor za igro, ki izvajajo nekatere igralne funkcije. To postavlja kot so: osrednji trg, Park Street, Grajski trg, in drugi.

V igri veliko različnih quests - iznajdljiv posebne naloge, med katerimi performance si pridobili izkušnje, povečati svojo raven in dobili nagrado edinstvene stvari, ki vam bo pomagal pri prihodnjih bitk.

Game Old BK ima twist, zaradi česar je drugačen od drugih - to je poseben v igri radio, ki zaposluje resnične DJs, in imate možnost, da odredi vašo najljubšo pesem ali poslati nekoga pozdraviti.

Spletna igra Fight Club star BC nadaljuje tradicijo enega od prvih iger brskalnika bori, ki je znan po svoji enega duha, tovarištva in tradicije razdeljevanje srečanja v resničnem svetu. Zato je pridružil čine tiste, ki radi igrajo igro Old BK spletu, boste našli sami prijatelji in sodelavci, ne samo na internetu, ampak tudi v vsakdanjem življenju.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more