Zaznamki

OGame

Alternativna imena: New Order

Ogame Online - brskalnik temelji večigralsko spletno igro z znano mnogim ljubiteljem žanra Gameforge.

V tej igri, lik deluje kot kapitan velike medplanetnem imperija, ki vsekakor zahteva razvoj. Za blaginjo svojega imperija morate mirnih ali vojnih načinov za širitev njegov imperij na druge planete, sodelovanje v spletke ali zavezništev z drugimi državami medplanetarnih.

Zaradi formata spletno igro Ogame pridobil veliko oboževalcev, in to pomeni, da je na spletu vedno veliko in stabilno, kar se redko rekel o drugih brskalnika iger.

Pojem " igre " valuta v Ogame preprosto ni. Tukaj vloga za finance redno opravljajo različne vire. Zato je vsa trgovina, ki ponuja prostor za spletno igro Ogame, ki se izvaja prek izmenjave teh istih sredstev. Blagovna menjava je velik kontrast z gospodarsko tržnega sistema v večini, ne samo na spletu, temveč tudi offline igre.

Pridružite Ogame Igra je preprosta in enostavna. Morate izpolniti osebne podatke, navedite ime računa, nato pa jo aktivirate preko e-pošte. Kot lahko vidite, registracija Ogame ne bo veliko svojega časa in ne pokvari užitek procesu osvajanja vesolja.

Ogame spletno igro, vrhunec katere je koncept strateške usmerjenosti - in sicer na pomanjkanje kakršnih koli divizije ali razreda znakov na profesionalni podlagi. Rudniških virov, da jih postavi v razvoju planeta ali flote, boste dobili posebna očala, preko katerih dvig svojo raven.

Zanimivo je, da vmesnik in model kootorye spletno igro Ogame vsebuje dovolj interaktivna. Na primer, planet, odkup, ki jih razvije iz brezoblično bloka kamna obrne galaktični center civilizacije, zbiranje vse vrste stavb in vse bolj estetsko obliko. Stavba, mimogrede, je mogoče izboljšati tudi za dajanje to posebno presenetljivo število virov. Vsak tak izboljšanje povečuje učinkovitost strukture odvisna od njenih nalog.

Torej si začel igrati igro Ogame spletno planet deluje pravilno in že ste pripravljeni za začetek osvajanja vesolja. Če želite to narediti, si ne more storiti, ne da bi za ladjedelnico, s katero si lahko sestavite in voditi svojo medplanetarni floto. Vsak vesoljsko plovilo v igri OGame je edinstvena ne le v videzu, ampak ima tudi edinstvene sposobnosti in bojne lastnosti.

Omejitev števila ladij, ki v svoji floti prostora ni na voljo, to nima smisla, da vas absolutno kjerkoli v naglici, in tako veliko bolje zgraditi vesoljsko ladjo, kot je to mogoče storiti, in potem lahko varno igrajo igre na spletu brez strahu Ogame presenečenje napade in instant blitzkrieg.

Opozoriti je treba, da je New Order sama - zelo težko igrati. Je treba dati dovolj časa, in za vsak pristop raztopine z običajnimi ekstrinzićnih igralci resno. Konec koncev, ne hecam se, vsak napačen korak sprejeti, je lahko zadnja za vaš planet. In to je na tej igri OGame tako zanimiva in razburljiva.

Ampak, če mislite o tem, in mislim, izkušenega igralca na podlagi katere koli dosežke na tem velikem svetu, ki je sestavljen iz več sto ali celo več tisoč svetov. New Order - je med bizon brskalnika fantastičnih iger, to veteran žanra, upravičeno zmagal njihovo zaupanje z milijoni igralcev po vsem svetu.

Če nimate dovolj avanturo in kozmičnega prostranstva vabijo oči, ne bi smeli vmešavati! Ogame - priložnost za močne igralce, da dokažejo, da so najmočnejši! In ste sposobni sprejeti ta izziv, in odkrili vse čare svetovnega Ogame, igrati in zmagati v več in več novih kosmecheskih pretepe?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more