Zaznamki

Odin Quest

Alternativna imena: Odin Quest

Odin Quest spletu - brezplačno brskalnik je fantastično igro vlog, katerih vsebina odmeva zgodbe skandinavskih mitih. Projekt je v lasti Youjoy. Ustvarjalci so naredili vse, kar je možno, da ste zadovoljni. Urnik igro na najvišji ravni, igranja je bogata in dobro uravnotežene, svetel svet podrobno in nepozabno. Utrinki iz igre so res dolgo, to ni vsak dan, boste dobili priložnost, da obiščejo tako fascinanten svet, ki je bil prej na voljo le bogovom. Toda zdaj navadni ljudje vodijo svoje vojno tukaj, kot je to storil pred bogovi. Kljub temu, da se ljudje počutijo in postali pravi mojstri tukaj, so bogovi pridržuje pravico do nadzora dogodkov na lokacijah, kjer ste, in bo postal Odin Quest igrajo. Imeli boste ogromno konkurenco, nevarne vožnje, ostre bitke in množičnih Quest naloge o različnih temah.

Da bi se potopite v vrtincu razburljivih dogodivščin, morate Odin Quest registracijo. Če želite ustvariti račun, povej podatke, kot so uporabniško ime, email, geslo (ponovno). Poleg tega se morate zavedati, da je registracija v igri Odin Quest pomeni sprejemanje pravil in kljukico na pravem mestu samodejno vredno.

Lepo, da Odin Quest spletno igro razlikuje razmeroma skromne sistemske zahteve. V prisotnosti sodobnega brskalnika in internetne povezave, boste lahko uživali igranja, tudi če je vaš računalnik nima visoke nastavitve.

Preden začnete igrati Odin Quest , se morate odločiti, na kateri strani bi se rad tepel. Večna tema dobro in zlo, in se dotaknil virtualni univerzum. Tukaj si lahko bodisi svetli ali temni strani. Potem morate izbrati najustreznejšo razred z naslednjega seznama: Hunter, morilca, čarovnik, bojevnik, duhovnik. V vlogi zakonitega stanovalca, lahko doživite vse dogodke, ki so bili pripravljeni scenarij.

Če ste dovolj pogumni, gredo na lov za zakladom v globokem valoviti ravnici. To je kraj, kjer ste shranjevanje neizmerno bogastvo, ki je zavarovan z bogovi sami. Od časa do časa pošlje zvez borcev, ki so prostovoljno pa te težko test. Tveganje je seveda super, ampak povsem upravičeno. Z malo sreče pred alianse imate nove perspektive. Razburljivo avanturo in bo sodelovala v bitki za lastništvo mesta Medegeyt. Spektakel množično mlinček bo navdušil tudi najbolj prefinjene. Po vsem, priložnost, da postane chatelaine Medagate, priti v središče mesta in se v svoji posesti kipa nihče noče prostovoljno zamuditi. Zato vsak udeleženec je pripravljen boriti do zadnjega, in v eni bitki lahko včasih približujejo sto junakov. No, če se zdi malo vznemirjenje boste naravnost v areno. Samo je treba zavedati, da je to kraj, kjer so bogovi tekmovali, in navaden človek ne bi smel vmešavati tukaj, če ni popolnoma prepričan v svoje sposobnosti. Popadki niso stripov, vsi vredni nasprotniki in preprosto ne nameravajo dati na vaši milosti. Torej, se odločite sami, kaj storiti, ker je ta konkurenca ni za rahel srca.

Game Odin Quest razlikuje prostorne lokacije. In je na voljo za vsa področja raziskovanja. Bonus je zmožnost za uporabo vgradnjo. Hišne je koristno ne le kot sredstvo za prevoz, temveč tudi pomoč za preživetje v boju. Plus zabavno skupaj! Daj no! Visok, ječe, morskega dna omogočajo popolno žejo za avanturo. Poleg tega, vam ne bo tavati brez cilja skozi čarobni svet. Na poti je veliko število delovnih mest, katerih izpolnjevanje prinaša svojo nagrado v obliki uporabnih predmetov ali orožja. Tip varnostne opreme pomaga preživeti v kritičnih situacijah, od katerih je znano, je poln.

Ti bodo lahko, da bi svoje izkušnje, kako zasvojenost je zanimiv poklic, takoj ko začnete igrati igro Odin Quest . Zgledaš bi pričakovali prost trenutek, da se na računalniku. Igrajte zabavno, dovolite, da vaše žganja bo vedno na najvišji ravni!