Zaznamki

Oceanhorn

Alternativna imena:

Oceanhorn je ena najboljših RPG iger za mobilne naprave. Grafika je čudovita 3d v klasičnem slogu, kar je zadnje čase precej priljubljena rešitev. Zvočna igra je navdihnjena z igrami iz 90. let. Za glasbeno vsebino sta poskrbela slovita Nobuo Uematsu in Kenji Ito.

Zgodba v mobilnih igrah ni vedno zanimiva, toda ta igra na srečo ni.

Zgodba se začne z dejstvom, da se protagonist zbudi in ne najde svojega očeta. V pismu, ki ga je pustil, ni pojasnjenih razlogov, zaradi katerih se je odpravil na pot. Pot vam bosta nakazala stari očetov dnevnik in starodavna ogrlica.

  • Potuj po pravljičnem svetu
  • Raziščite vsak kotiček, da ne zamudite česa zanimivega
  • Pojdite do svojega očeta in ugotovite, kaj se mu je zgodilo, ko je odšel od doma
  • Na poti se borite s sovražnimi bitji
  • Poiščite nove prijatelje, ki vam bodo pomagali
  • Nadgradite sposobnosti svojega junaka

Vse to in še veliko več vas čaka v tej igri. Igranje Oceanhorna bo enostavno zahvaljujoč premišljenim kontrolam. Na začetku igre boste prejeli namige, ki vam bodo pomagali hitreje ugotoviti.

Vsi prebivalci domišljijskega sveta ne bodo prijazni. Veliko se boš moral boriti. Proti različnim sovražnikom so učinkovite različne taktike, katero boste ugotovili sami.

Vredno je razmisliti, kam na zemljevidu želite iti. Ko se vrnete, bodo na mesto poraženih prišli novi nasprotniki in spet se boste morali pridružiti bitki. V igri je veliko lokacij skritih pred radovednimi očmi, iskanje vhoda v ječe je lahko težavno. Obstajajo področja, v katera je težko priti. Morate biti pametni, da premagate ovire in poiščete rešitev ali odstranite ovire s ceste.

Bodite pripravljeni na veliko branja. Glavni lik bo moral komunicirati z velikim številom prebivalcev pravljičnega sveta, da bi pridobil potrebne informacije.

Naučite se novih urokov in tehnik za učinkovitejše iztrebljanje vaših sovražnikov. To vam bo omogočilo premagati močnejše nasprotnike in porabiti manj časa za boj proti šibkejšim.

Poiščite starodavne artefakte, pogosto imajo lastnosti, ki vam bodo koristile na potovanjih, brez nekaterih pa preprosto ne boste mogli iti dlje.

Zahteve za napravo niso previsoke, a če je zmogljivost nizka, bo kakovost grafike zmanjšana.

Igra ne zahteva stalne internetne povezave, zato lahko igrate tudi tam, kjer ni pokritosti vašega operaterja ali omrežja Wi-Fi.

Če imate radi igre RPG, obvezno igrajte Oceanhorn, malo je tako kakovostnih iger za mobilne naprave.

Oceanhorn lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tej strani. Po namestitvi bo prvo poglavje na voljo brezplačno, za celotno igro boste morali plačati, vendar se splača.

Začnite igrati zdaj in postanite junak zgodbe, v kateri vas čakajo številne dogodivščine, reševanje sveta pa bo odvisno samo od vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more