Zaznamki

Nova: Železna galaksija

Alternativna imena:

Nova: Iron Galaxy je zanimiva vesoljska strateška igra. Grafika je dobra, prav tako ni pripomb glede glasovne igre in izbire glasbe.

V tej igri boste:

  • Upravljajte svojo vesoljsko postajo
  • Zgradite in izboljšajte floto ladij
  • Trgovanje s sosednjimi postajami
  • Oblikujte nove ladje

Preden igrate Nova: Iron Galaxy, pomislite na ime postaje, ki jo boste nadzorovali med igro.

Naslednje boste našli majhno in ne zelo vsiljivo vadnico, med katero vam bodo razložene osnove igre. Morali boste ukrepati in sami sprejemati odločitve, ki določajo, kako hitro se bo razvijala vaša postojanka v vesolju.

Čeprav ste zadolženi za postajo, je le-ta del republiškega združenja, zato boste morali upoštevati ukaze in navodila vodstva tega združenja.

Uspeh mnogih misij bo odvisen od moči in moči vaše flote. Poskusi, da bo čim večji in močnejši.

Prilagodite obstoječe modele ladij po svojih željah ali ustvarite svoj model zvezdne ladje iz nič.

Imeti močno floto v igri je zelo pomembno. Brez močne vojske ne boste mogli zmagati v številnih vesoljskih bitkah skozi igro.

Pridružite se enemu od obstoječih galaktičnih zavezništev ali ustvarite svojega. Brez zaveznikov, ki jim lahko zaupate, boste zelo težko preživeli in upravljali zelo nestabilen sektor Rennie. Klepetajte z igralci po vsem svetu in morda med njimi poiščite prave prijatelje.

Bojni sistem ni zapleten, bitke potekajo v realnem času, le določiti morate cilje za svojo floto, nato pa bodo kapitani ladij storili vse, kar je v njihovi moči, da zmagajo v bitki.

Med igro se boste morali vključiti v diplomacijo. Niso vse zmage v igri dosežene z vojaškimi sredstvi, včasih lahko besede dosežejo nič manj uspeha.

Obstajajo dnevne naloge in nagrade za njihovo dokončanje, če se ne pozabite obiskati igre vsak dan ob koncu tedna, boste prejeli zanimive nagrade.

Za sezonske praznike vas čakajo dragocena darila in zanimive naloge.

Obstaja trgovina, kjer lahko kupite valuto v igri in druge uporabne vire ter opremo, tako da za to porabite pravi denar. To ni potrebno storiti, a če vam je bila igra všeč, se lahko njenim ustvarjalcem zahvalite na ta način.

Prostranost vesolja čaka, da pošljete svoje ladje, da ga raziščejo. Poleg preproste radovednosti bo to prineslo materiale, potrebne za razvoj vaše postaje.

Med igro boste morali opraviti tako zgodbene misije kot dodatne naloge, ki se bodo odprle, ko boste raziskovali vesolje, ki obdaja vašo postajo.

Igra redno prejema posodobitve s popravki napak ali napak. Toda poleg tega se nenehno pojavljajo nove vsebine in občasno se izdajo celo večji dodatki.

Nova: Iron Galaxy lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Če želite odkriti skrivnosti vesolja in pod svoje poveljstvo dobiti celotno eskadriljo zvezdnih ladij, namestite igro takoj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more