Zaznamki

NosTale

Alternativna imena: NosTeyl

Unforgettable Adventures daje igralcem NosTeyl igro, ki vam omogoča, da popotovanje skozi čarobni svet anime. Tukaj boste našli nepričakovane preobrate, zanimive like in zanimive boje z nasprotniki. Je fantasy igre NosTale omogoča zelo individualen pristop k izbiri svojega značaja, iz katere obraz in lahko gredo od najenostavnejših do popotnik veličastno čarodeja ali pogumen bojevnik. Igralec sam daje svojega junaka te veščine in lastnosti, ki želi, da ga vidim. To omogoča, da znaki, da je edinstvena. Ampak edinstvenost podob - to ni samo dobra novica za tiste, ki bodo doživeli svetovno NosTeyl.

Še en dober podatek: v bitki in vaš junak potovanje ne bo nujno osamljen. Po NosTale online igra naredi svoje igralce čudovito Ponudba - bi prijatelja in pomočnika, ki bo uporaben v vsaki situaciji. Takšen pristop se šteje de rigueur za igro ustvarjalce. Ukrotiti zver sam, pravkar smo ga potrebovali - premagati pošast. Tisti, ki so ta problem v veljavi, ne more preživeti. Ukrotili bitje, ni potrebno, da bi preveč - to je, hvaležna, seveda boste prišli teče po zmagi pošast in postal vaš prijatelj in tovariš v nobenem bitk in potovanja.

NosTale spletu registracija je zelo enostavna in poteka v treh korakih. Postati eden izmed igralcev v svojih področjih morali določiti uporabniško ime, ki je ime, ki bo v živo virtualni lik. Naslednja - ustvarite geslo in ne pozabite vključiti svoj e-poštni naslov. Za registracijo tudi morali prenesti in namestiti igro stranko. Preprosto morali slediti navodilom, ki daje igro in vam bo uspelo! Najprej v igri boste postali redni tujec. To je prva stopnja, stopnja začetnike. Toda kmalu po tem, ko ste začeli igrati online igre NosTale, ste prišli nove priložnosti. Prvič, od tujca lahko zlahka znajdete v mečevalec. No, ni tako enostavno, seveda, ker če bi bilo tako, bi bilo lahko popolnoma nobenega razloga, da bi sev, kajne? Pridobiva za svoje nove in nove čarobne sposobnosti, lahko tudi dobiti lok v svojem arzenalu, in s tem postal lokostrelec. Končno, če si res res pričarajo lov, prosim - vas bo pot do čarovniki. Vse to za novice pohodnike pa bo mogoče le, ko doseže stopnjo 15. Ima tri glavne poklice, da lahko obvladali NosTeyl značaj. Master meč, lok ali čarobne napoje - to je izbira po svojem okusu. O njih lahko govorimo podrobneje.

Mečevalec lahko boj z več. On je, seveda, boj bitko tako blizu in daleč. Spretno vihteli svoje orožje, on ima moč štirih elementov. To je zelo težko, da boli, in seveda -, da bi ubil, ker je uvedel senat varnost in zhiznesohranyaemostti.

Na protiutež kot bojevnik lahko dal le en - lokostrelec. Ta enota je hitra, da pritegne pozornost vseh. Njegovi apt puščice hit sovražnik v zunanjem delu in gibala boj, in za njim celotno narave, on nima možnosti energije. Morda je to tisto, kar mu daje edinstveno priložnost, da strupa sovražnika prav v bitki. To počne z uroki.

Ampak še močnejše uroke in povezave do sil narave je čarovnik. Torej nekdo, ki je, kot je skoraj ne potrebujejo orožje. Konec koncev, je dobro oborožena z uroki, magičnih ritualih in druge magične opreme.

V NosTale lahko igrajo skupaj. Na primer, da bi zadovoljili prijazno podjetje v 5-15 igralcev in organiziran, da gredo na pošast. Taka metoda ubijanja neželeno fantastično mamuta imenuje napad.

Boj na več načinov. Lahko ustvariti odprt boj. Potem boriti in biti sposoben uporabljati svoje superabilities koli čarovnik, lokostrelec, Swordsman ali začetnik, šele vstopil v igro. In lahko dogovorite bitko "za". Ta bitka se bo štela za zaprte in v njem sodelujejo, vsi ne morejo. Tu se borijo le določene igralce. Ustvariti takšno prelivanje krvi kjerkoli v igri lahko s posebnim napitkom. V igri boste našli veliko skrivnosti in odtenkov. Vendar pa lahko učenje o njih le poskušali odigrati vlogo v njem.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more