Zaznamki

NORD: Junaki na severu

Alternativna imena: Nords: Heroes of-Tkhe North
Igra Nords: Junaki severa - postal junak na severu.
V žanr MMO strateška igra zdi Nords: Heroes of North (severnjaki: Heroji na severu). Ko na ledena zemljišča v tej državi, boste naleteli na strašno zlo, ki poravnalo teh širin. Postala ena izmed:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust preden je bila vojna med njimi, in to ne gre gladko v kruto sfero, vendar današnji sovražniki veliko več zla in krvoločnih, še naprej prepustite svoje drobnih sporov. To je čas, da se združijo v spopadu, zbiranje vojsko najboljših bojevnikov. Z združevanjem človeško iznajdljivost, moč Orke in magije Vilini", so junaki zbrali v zavezništvih, da bi bolj učinkovito odraža napade zli duhovi. Ste pripravljeni za pomembno vlogo - z odgovornostjo, dvigniti vojske na novo raven.
Trudny pot bojevnika.
Pervye ukrepe za ponovno vzpostavitev kraljestva je treba storiti takoj, ko se Nords: Junaki registracije North. Izbira privlačen dirko, preučili situacijo od znotraj. To je žalostno, ampak država je v popolnem slabem stanju, in moramo zavihati rokave, ki se začne z delom. Ste čakali PVE in PVP bitk, kjer nasprotniki postanejo virtualni pošasti in pravi akterji, odločil preizkusiti svojo moč in svoje bojišče.
Ne bojte se bori, ker so klen znakov pridobili izkušnje in moč, izboljšati znanje in dobili uporabne artefakte. Sesanje na vaše stranke najboljše borce, ne more biti strah pogostih napakah in začasno - samo utrjenega značaja. Poleg številnih vaj na bojišču bo bolj mirno dejavnost - razvoj kraljestva. Rudarjenje - nujen pogoj za gradnjo hiš in industrijskih objektov. Razviti mine, razvijejo gobe vrt, ne pozabite pivovarne in ribiškega doma. Za vojsko potrebujejo posebne razloge in vojašnice za usposabljanje, kot tudi pomemben oprema:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy lahko opravljajo pomembne naloge, in nato v meniju: tisočletja, avanturo in iskanje vasi. Le v celoti bi mogla, lahko računate na novo.
Esli odločili, da gredo v iskanju vasi, da je nevarno trek, da ni nujno, da konča svojo zmago. Igralci lahko posega le na tak dogodek, ki je uspelo okrepiti svoja stališča in zgraditi dovolj moči. iPlayer Nords: Heroes of North shareware. To pomeni, da je vse nianse igre so vam na voljo brezplačno, vendar VIP-funkcije, ki omogočajo za pravi denar za nakup dodatka za precej zviša raven junakov in vojske. Na neki znesek na voljo za nakup uporabne predmete, manjkajo tako na prvi. Poleg tega je vojska kupila bolj uspešne - opravlja manjše izgube v bojih, učinkovito ropanjem in napadajo sosede. Te točke so samo za nestrpni igralce, ki želijo, da bi dobili vse prednosti prej. Toda brez denarja, lahko self-feed, da bi dobili vse izboljšave - bi smela biti zgolj malo potrpežljivi. Ampak, da pridobijo izkušnje in napredek v igri bo pomagalo zavezništev z drugimi igralci.