Zaznamki

Naslednja Svetovni

Alternativna imena: NEXT WORLD

Multiplayer brskalnik, ki temelji na spletu igra vlog ponuja NextWorld izgubil v srednjeveškem svetu, in sicer v starodavnem mestu Elixir - skrivnostno in polno avanturo za vsak romar, ki jih hrepeni. V Runet NextWorld je online igra že dolgo priljubljen in ljubljeni, celo dobila status "folk" ... in ste že slišali zanjo?
Če ne, registrirati in ugotovite sami, kako je svet lahko Očarala NextWorld na spletu.

Opozoriti je treba, da je ta igra skromna: da bi sistem deloval, boste potrebovali računalnik z operacijskim sistemom Windows, internetno povezavo in brskalnik.

Da bi začeli igrati NextWorld, morate opraviti preprosto registracijo igralni račun. Matična igre je, da izpolnite NextWorld standardni obrazec, kjer morate priti gor z igro prijavi poskrbel za geslo, vnesite veljaven e-poštni naslov in potrditveno kodo. Potem, stiskanje "registrskih NextWorld» pisma in pričakujejo aktivacijo računa podatkov. Potrjuje, kaj točno morate NextWorld online check, kliknite povezavo za aktivacijo in dobrodošli v realnosti srednjega veka.

Srečanje z igro zagon, seveda, z ustanovitvijo njegovega značaja. NextWorld spletno igro, v kateri so štirje razredi likov - vojaki, policisti, čarovnika in duhovnikov. Vsak razred ima svojo zgodovino in nabor znanj, ki so opisane v posebnih rokopisih - izberite junak in dostojno poskusite na status rezidenta Elixir. Med glavnimi značilnostmi, izmed katerih so na voljo za znake vseh razredov - agility in moč, intuicijo in inteligenco, vzdržljivost, itd

Kot je za bojno strelivo, ga kupite v trgovini (če želite, da tukaj in zdaj). Ali lahko dobite novo orožje in oklep v procesu reševanja problemov igro, skupaj z izkušnjami in točk. Da bi izboljšali kakovost vašega značaja boste potrebovali rune - velik seznam posebnih funkcij, kot dobro ali zlo rune, Rune omami ali dobiček rune Phoenix. Te rune lahko dobite od trgovcev, ki so v precej veliko. Denar je mogoče zaslužiti za to, da govori v obroču ali pa preprosto boj in poraz sovražnika šef. Še vedno pa je tako imenovani "boj za preživetje" - Preživetje najmočnejšega igralca, tukaj, dobro in zato prejme precejšnjo nagrado za pogum. Prav tako lahko še vedno nagradne igre skozi stavah zaslužijo - razburjenje je tudi donosna. Na splošno, možnosti za samouresničitev in napolniti svoje zlate rezerve, precej veliko.

Fair poudariti, da igrajo igre na spletu NextWorld ne pomeni, da bodo vsi igralci tu povezano samo z vojno in nasiljem. Za bolj mirne narave, ki želijo živeti v miru in dobri, obstaja veliko drugih dejavnosti, kot so gospodarske dejavnosti (trgovina jagod, zelišč in gob), raziskave (alkimijo in celjenje), delo (delo kot logger ali rudar).

Igrajo tudi NextWorld - to pomeni, da v celoti obstajati in celovito razvijati. Vaš lik se bodo lahko sodelujejo v javnem življenju, da bo aktiven član ceha (opremiti ozemlje in gradnjo stavb), sklepanje prijateljstev in iskanju sorodne duše, ustvariti družino. Ko že govorimo, igra ima matični urad - tukaj lahko zaprosijo za željo, da bi Vnos igralni ljubezen, nato pa gredo skozi vse faze poročni obred in se šele po dokončanju preskusa trdnosti vaših parov do poroke.

Skratka, igrajo igre na spletu NextWorld - to pomeni, da v celoti izpolnijo le v drugačni realnosti, bolj skrivnostna in nepredvidljiva. Različne dogodke in zgodbo quests, skupinske bitke, predvajalnik vs player dvobojih in nenavadnih turnirjev (kot so "vsak zase"), pa tudi osupljivo grafiko, privlačnimi zgodbami in realno komunikacijo s podobno mislečimi ljudmi - vse to jasno izstopa v ozadju igre NextWorld druge teme brskalnik fantasy igranje vlog igre. V NextWorld igrajo - to je super!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more