Zaznamki

Nov cikel

Alternativna imena:

New Cycle je simulator za načrtovanje mesta, v katerem morate voditi četo preživelih po katastrofi, ki je uničila civilizacijo. Igra je na voljo na PC-ju. Grafika je realistična z dobrimi podrobnostmi, vendar bo zahtevala visoko zmogljivost računalnika, na katerem boste igrali New Cycle. Glasba je bila dobro izbrana.

V novem ciklu je bilo človeštvo na robu smrti zaradi kataklizme, ki se je zgodila na Soncu. Samo od vaših dejanj je odvisno, ali bomo ljudje lahko začeli nov cikel razvoja na planetu Zemlja.

Ni vredno začeti tako odgovorne misije, preden ne razumete nadzora. Pri tem vam bodo pomagali nasveti razvijalcev iger. Vmesnik ni zapleten, zato usposabljanje ne bo vzelo veliko časa.

Med igro boste našli veliko nalog, ki jih ne bo enostavno rešiti:

  • Zberite vse vire, ki bodo potrebni med gradnjo ali za preživetje ljudi
  • Zgradite naselje, ga razširite in izboljšajte
  • Organizirajte proizvodnjo potrebnih stvari
  • Obnovite izgubljene tehnologije
  • Odpravljati posledice naravnih nesreč in varovati naselje
  • Razporedite vire tam, kjer so najbolj potrebni

Pred vami so glavne dejavnosti New Cycle PC.

Možnosti v igri so nenavadno široke. Lahko boste razširili proizvodne zmogljivosti in izboljšali tehnologijo za proizvodnjo kompleksnejših izdelkov.

Izvedene spremembe vremenskih razmer in letnih časov. Na zimo se je bolje pripraviti tako, da si hrano naredimo vnaprej.

Naravne nesreče lahko povzročijo veliko nevšečnosti in celo povzročijo uničenje in žrtve med prebivalstvom. Leto slabe letine bo pozimi ogrozilo preživetje vaših ljudi. Za takšne primere je bolje imeti dodatne zaloge.

Pri tako obsežni gradnji boste potrebovali delavce, ki jih je mogoče najeti med prebivalci mesta.

Vsi ljudje v naselju nimajo enakih sposobnosti. Nekatere izmed njih boste imeli priložnost naučiti novih veščin in s tem povečati njihovo učinkovitost pri opravljanju dela.

Poleg očitnega bo prebivalstvo za preživetje potrebovalo zabavo in zdravstveno oskrbo.

Ne pozabite, da zadovoljni delavci delajo bolje. Poleg tega se bo na ta način populacija hitreje povečevala in to vam bo odprlo nove priložnosti.

V New Cycle boste z nekaj truda lahko majhno naselje spremenili v metropolo z ogromnimi proizvodnimi zmogljivostmi in postopoma oživili uničeno civilizacijo.

Bodite previdni, že en nepremišljen korak lahko upočasni razvoj ali celo povzroči smrt celotnega naselja.

Če želite začeti opravljati naloge, boste morali prenesti New Cycle na svoj računalnik in ga namestiti. Poleg tega neposredno med igro ni potrebna internetna povezava.

Na žalost ni mogoče brezplačno prenesti

New Cycle na PC. Pojdite na spletno mesto razvijalcev ali obiščite portal Steam, da kupite igro.

Začnite igrati zdaj in oživite civilizacijo na Zemlji po uničujoči kataklizmi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more