Zaznamki

Neverwinter na spletu

Alternativna imena: Neverwinter na spletu

Igra Neverwinter Online išče pogumne viteze.

Svet fantazije raste in ponuja igralcem nenavadne parcele, skrivnostne svetove. Postati junak druge pustolovščine, lahko odkrijete nove plati žanra, obiščete začarane gradove, se borite z nadzemeljskimi bitji. Ljubitelji takšnih zgodb bodo takoj odšli v temne labirinte ječe za skrite zaklade in starodavne skrivnosti, ki so shranjene v igri Neverwinter Online, ki temelji na fantazijskem igralnem izdelku Dungeons Dragons. Pozabite na strah in zaščitite mesto Neverwinter s sodelovanjem v bitkah.

Torej čakate na zmaje, zlobne gnome, veliko nalog. Potrebovali boste vzdržljivost, odlično reakcijo, odlično posedovanje orožja in željo po zmagi. Ker je vse zgrajeno na dinamiki dogodkov, ni vedno časa za razmišljanje. Delujte intuitivno, vendar ne pozabite na taktiko. Za vsakim likom je resnična oseba, izid bitke pa bo pokazal, kdo je bolje pripravljen na ostre stvarnosti tega sveta.

Vsi liki so obdarjeni z določenimi veščinami, meni z vsemi predlaganimi zmožnostmi osem pa vam bo pomagal spoznati. Naj ne veliko, ampak vse spretnosti so samo koristne.

Datiranje z razredi junakov.

Heroes so razdeljeni v pet razredov s funkcijami v značilnosti, in preden Neverwinter Online za igranje, se morate seznaniti z njimi:

  • Čarovnik Lord. To je lastnik najmočnejše magije, ki stiska sovražnika. Nič ga ne stane, da bi nadzoroval voljo ljudi, tako da se zateče k moči uma in elementov ledu, pa tudi s pomočjo krogle, ki osupne energijske žarke.
  • Pesnik klerik. Kot zaveznik je nepogrešljiv. Podpira vašo vero in moč ter pomaga pri zdravljenju vaših ran.
  • Planet-Dodger. Ime je povsem upravičeno, saj je treba iskati tako pametnega bojevnika, ki dobro pozna nekaj bodežev. On se mojstrsko preobleče, prikradi se na potegavščine in podcenjuje hladno orožje v sovražnika.
  • Neustrašen bojevnik. Oborožen z mečem z dvema rokama in okovanimi v jekleni oklep, je skoraj nepremagljiv.
  • Warrior Guard. Popolnoma se pokaže v boju z roko v roko, ima v lasti tehnike napada in obrambe. On je pogumen in besen in njegov oster meč se zdi, da se združi s svojim gospodarjem in postane naravno nadaljevanje. No, masivni oklep ga spremeni v težko dostopno tarčo napadov sovražnika.

Vsak lik lahko spremeni potek dogodkov, pogumno se bojuje. In da bi postali eden izmed njih, morate prenesti Neverwinter Online, poskusiti z vlogo in izbrati tisto, ki vam je bolj všeč.

Pass gostov, izberite poklic.

Sposobnost ustvarjanja lastnih misij je prijetno presenečenje pri razvijalcih iPlayer Neverwinter Online. Ko ste pripravili nalogo, jo izpostavite za prehod drugih igralcev. Ampak, poskusite, da bi bilo zanimivo, sicer nizka raven ne bo mimo moderacije.

Vsak lahko vstopi v rubriko in izbere iskanje, pri čemer preuči njegove zahteve: čas potovanja, težava, nagrada, druge značilnosti. S prehodom lahko povabite druge udeležence ali pa se podate sami. O tem lahko izvedete tudi mnenja drugih igralcev in pustite svoje mnenje s pisanjem komentarja in ocenjevanjem.

Po desetem nivoju izberite poklic:

  • Alkimist
  • Lider
  • Proizvodna armatura
  • Orožje
  • Mikstur

Dajte svojemu pomočniku nalogo, in medtem ko delajo na novi temi, se boste ukvarjali z nečim drugim, na primer z bitko z zmaji.

Spektakularni pogled v Neverwinter Online bitkah, ki potekajo med ekipami 5x5 ali 20x20. Lahko se borite z igralci ali pošasti z izbiro PvP ali PvE vrste bitke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more