Zaznamki

NeverFate

Alternativna imena: NeverFate

Popular proste brskalnik fantasy igre NeverFate spletne ponudbe, da sodelujejo v multiplayer bitke, da izboljšajo svoje borilne veščine, naučiti čarobne uroke, opravlja naloge v igro, pridružite različne skupine in celo trgovine. Da bi dosegli vse to, kar potrebujete le računalnik z dostopom do interneta in ga postavite na eno od naslednjih sodobnih brskalnikov:

 Google Chrome različica 5. (Višja ali) 0;

 FireFox 6. (Višja ali) 0

 Opera 11. 10,

 Internet Explorer 7.

Prvi korak na poti k zabaven zabavo - Pridružite se v igri NeverFate. In je sestavljen iz naslednjih navodilih:

1) vaš veljaven e-mail;

2) Dokaz njegove veljavnosti po prejemu dopisa z naslovno kodo. Kodeks bo treba kopirati in postavi v drugi strani oddelku registraciji NeverFate;

3), ime lika, hkrati pa deluje kot prijavo za vstop v igro,

4) nekateri osebni podatki. Bodite prepričani, da so dejanski datum rojstva, v nasprotnem primeru, ob odkrivanju goljufij, vaš lik lahko kaznovan ali celo blokiran. Na zahtevo se lahko izvede tudi na njeno sedanje ime, kraj bivanja, hobijev, dela, itd

5) Enakost značaja mora biti enaka kot tvoja, ker drugače bodo vsi soočajo z isto ključavnico. Tu bo treba določiti razred svojo prihodnost Hero (bojevnik ali čarovnik).

Poleg tega je nujno, da se seznanijo s sporazumom o uporabniku (jo najdete na glavni strani), s čisto vestjo, da potrdijo sprejem njo in popolna, zato stopiti NeverFate spletno registracijo. S klikom na ustrezno, ki se nahaja na gumb zelo dna, ko se premikate na stran "Ločevanje" kako boste igrali igro na spletu NeverFate. Po branju, kliknite na "Next" in dobil drugo slovo (ampak od lokalnih višjih sil). In šele po kliku na gumb, boste končno začeli igrati NeverFate.

NeverFate spletno igro je dom mnogih različnih likov, vse pa imajo naslednje osnovne karakteristike:

= Moč škoda povzročena junak + zmogljivost nahrbtniku;

= Agility dodge;

= Kakovosti Intuicija kritično stavke;

Health = število življenjske energije;

Mana = količina magične energije

= Quality Intelligence škoda junak magic povzročena;

= Luck sreča v vseh pogledih NeverFate na spletu;

Charisma = razmerje Junak drugih bitij.

All široko paleto nožev, ki jih imate, da igrajo igre na spletu NeverFate, je mogoče razvrstiti na naslednji način:

 meči;

 Noži;

 Axe, sekiro;

 Dubina, kladiva;

 Doge.

Če želite postati mojster neke vrste orožja, kar potrebujete za razvoj teh spretnosti.

Na področju čarobno spletni igri NeverFate ponaša prisotnost 14 vrst, od katerih vsak lahko predlagamo, da uporabite edinstvene predmete in uroke

1. General Magic.

.

2 Magic of Light.

3. Magic tema.

4. Kaos.

5. Fire.

6. Zemlja.

7. Vode.

8. Air.

9. Drevo.

10. Metal.

11. Prostor.

12. Čas.

13. Duševno važno.

14. Fizično važno.

Če se ne morete odločiti, kakšno vrsto vam je najbolj všeč, lahko površinsko aktivne snovi, ki jih vsi razumejo. Ampak, če izberete eno stvar, bo to ace v tej smeri.

Ne odlašajte: Play NeverFate - potem preživeti svoj prosti čas v zelo zabaven način. Seveda, v tem kratkem pregledu niso zajeti z veliko zanimivih podrobnosti, ampak jih prebrali boste mogli "enciklopedija", ki se nahaja na uradni spletni strani igre. Če želite neverjetno avanturo in neskončno prostranost komunikacije, pridružite se nam!