Zaznamki

Neolands

Alternativna imena: Neolands

Neolands Online - multiplayer spletna igra, brezplačno, ki ima lep ruski lokalizacije in povezana s slogom domišljije. Po zvrsti online igre Neolands Online otnostitsja iz dela na igro vlog in delno s strategijo, ločila ogromno nalog. Še eno prijetno presenečenje projekta je, da lahko vsak igralec prispeva k razvoju samega projekta in igralni vesolja.

Registracija Neolands igra ne traja zelo veliko časa. Vse to je potrebno od vas - navedite ime računa in geslo za varen dostop. In ko bo vaš zaslonu prikaže sporočilo, da Neolands registracija zaključena, lahko varno začnete igro.

V zadnjem času zelo pogosto se izkaže, da ima večina sodobnih iger svoj življenjski cikel, potem ko je prišel do konca, kolikor je, kako se igra igra ven in proč z dirko v svojem trgu. Neolands online igra je zelo svetla in dober primer takšnega dela je mogoče storiti na spletu gaming skupnosti za razvoj in ohranjanje blagovne znamke najljubšo igro. Igraj Neolands lahko tudi tisti, ki še nikoli niso videli spletno igro.

Administratorji so zelo budno spremljajo igranja in verjamem, da red in pravočasna pomoč pri problematičnih vprašanjih v igri - to je ena izmed prednostnih področij za upravljanje igre. To je zato, ker igre multovodstvo strogo prepovedano. Po prijavi je znak ste ustvarili dodeljen svoj individualni totem, in njegov pogled je določena s časom dneva, ki ste jih dokončali registracijo.

Distribution značilnosti vaše igre junaka - to je vaše lastno podjetje, in nihče ne bo uveljavljala svoje izbire ne bo, vendar ne popust na dejstvo, da imajo različni tipi razredov večjo potrebo po učinkovitosti in manjši eno - drugi . Seveda so na voljo za različne razrede in različne sorte opreme, ki jih je vedno mogoče kupiti v specializiranih trgovinah, ki se nahajajo v osrednjem trgu v vsakem mestu. Na voljo za distribucijo pet lastnosti: moč, zdravje, intuicija, obveščevalne in odzivanja. Neolands spletno igro, v kateri boste želeli pretehtati vse, preden se vključijo v porazdelitvi točk za svojo igro značaja.

Niso izginile v igri in obrti specializacijo. Da bi izvedeli posebno plovilo, boste morali kupiti posebno knjigo. Ti se prodajajo v knjižnici, ki se nahaja na Garden Street. Klani v igri je dobro izteklo. Pravzaprav, da bi ustvarili klan, boste morali, da se oborožite z določeno količino za finance, da pripravi svoje cehovske velikost ikon na 14x14 in imajo klan spletno stran. Za tiste, ki imajo težave z zadnjim odstavkom, lahko svetujemo, da uporabljate specializirane hosting podjetja, ki imajo možnost, da ustvarijo mesta za predlogo ceh.

Pravzaprav, vsak klan ima možnost, da izberejo eno od nasprotujočih si sil skupaj: Light, Darkness, ravnotežja in kaos. Samo na dosegu roke sposobnost oblikovati in razviti svoj klan naselje, ki se lahko sčasoma spremeni v ogromno trdnjavo, ki bo naselje za vas in vaše sotekmovalce. Pozdravlja dejstvo, da prisotnost gradu, ceh prejel posebno igro bonuse. Kot lahko vidite, da igrajo igre na spletu Neolands bo veliko lepše, če se vam pridružijo svoje kolege prijatelje.

Če povzamemo vse zgoraj, moram reči, da Neolands - očarljiva in svoeboraznaya igro. Svoeobrazanaya ker je zelo težko, da bi po določenem vzorcu, je posledica odprt in kakovostno delo administracije. Prijavite se in poskrbite, da boste ne igrajo Neolands nikoli dolgčas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more