Zaznamki

Need for Speed ​​2

Alternativna imena: Need for Speed ​​2

Kdo med igralci z izkušnjami pozna igro Need for Speed ​​2, ki se v Rusiji v začetku leta 1997 in prejel ruski naziv "Need for Speed ​​2". Ta arcade racing simulator sprosti v tem času z izboljšano grafiko. Je bil opazen podrobno stroji resno pripraviti, svet pojavil prostorninske animirane predmete. Torej, če se spomnite, čez črto ali letalom, ki pluje v bližini vlak mimo. Toda vse vznemirja igralci stremenja ni prvenstveno - vratolomnimi hitrosti vozila ne smejo biti raztresen od ceste. Igra deluje Nid kvote Speed ​​2 ponuja šest različnih vrst in vsi so bili krožna. Če zahtevate spletno igro Nid kvote Speed ​​2 video, nato pa videli, da se lahko predstavijo raven računalniške grafike v času in gonyalka na splošno. Za popolno doživetje, ki jih lahko brez težav Need for Speed ​​II prenos in namestitev na vašem računalniku, da osebno preizkusite to igro. Še posebej, da je sistemske zahteve na vseh sodobnih računalnikov.

Igro Need for Speed ​​2 avtomobila, ki bi lahko uporabite igralca so, kot sledi:

• McLaren F1,

• Ferarri F50,

• Jaguar XJ220,

• Ford GT90,

• Lotus GT1

• Lotus Esprit

• Italdesign Kala

• Izdera Komendatore.

Ko se je začelo v Need for Speed ​​2 igri, nato pa je videl, da je ta igra umakne policijo in razvijalci so se odločili, da povečajo pogostost možnih napak, ki jih je nasprotnik, ki ga nadzoruje računalnik. Sam proces dirke je bil veliko bolj dinamičen in bolj zapleten: zdaj brez sramu lahko znižale svoje nasprotnike, ki poskušajo, da jih knock iz tira.

Vse zgoraj, kot celoto, kaže, da je bil NFS2 igra za poznih devetdesetih letih zelo uspešna in je prejela razveseliti z ventilatorji nazivne gonyalok cesta. Vendar je bilo vse v preteklosti. In kaj zdaj?

Če se zdaj glasno frazo v brskalnik - prenos Nid Speed ​​2 obrazec, potem lahko našli povezavo na uradni spletni strani needforspeed. com. Tja in izbiro ruski jezik, boste videli, da igro Need for Speed ​​II obstaja danes. Trenutna različica te igre se imenuje le Need for Speed ​​tekmeci in ga naredil že na motorju, "generacija naslednja» Frostbite 3. Sedaj, zahvaljujoč obstoječim sistemom Alldrive kombinirati posamezne in kolektivne oblike dirkanja. Ta sistem omogoča, da brisanje meja med eno-predvajalnik in multiplayer. V igri tam in voznike in policijo. Vsaka skupina ima svoje edinstvene lastnosti in sposobnosti. Igrate lahko za katero koli od teh dveh razredov. V tej igri boste imeli dostop do 26 različnih strojev. Zelo pomembna prednost te igre - to je svoboda izbire. Samo zabava sami odločijo, kaj in v kakšnem vrstnem redu si želi prenesti. Izbira naslednjo dirko v času, ali običajno dirkaško zasledovanja za vas. V igri veliko drugih prednosti. Ker, da obiščete spletno stran, kupite igro in lovil svoj užitek!