Zaznamki

NBA 2K14

Alternativna imena: NBA 2K14

NBA 2K14 - šport, novi košarkarski simulator. Igra NBA 2K14 se sprosti v svet, ne dolgo nazaj, le malo več kot enim mesecem. Ampak, ker je to velika serija petnajstega "show" samo, v tem zaporedju, z izboljšavami. Prvotno je izšla različica NBA 2K14 pc, in načrt za nadaljnje tekme bo na voljo za Xbox in PlayStation 4 One. Izkazalo se je, da bo tudi v prihodnjih načrtih igre na voljo v različici

NBA 2K14 android.

Samo tu se počutijo veliko igranja, če lahko samo prenesete igro NBA 2K14. Tu so le začetek svetujem, da si preberete informacije, ki vam in preverite NBA 2K14 video posnetke in posnetke zaslona.

Ker ima vsaka računalniška igrica svoje značilnosti in velikosti, ki ne more imeti nobenega računalnik, proizvajalci navesti potrebne sistemske zahteve za dobre kratkem igri. Toda v igri se čim prej višje vrednosti potrebne sistemske zahteve NBA 2K14. V drugem primeru, ko bi ga težav in neprijetnosti.

Ustvarjalci, podjetje 2K Sports, odločila Pocar realne prave ljubitelje košarke in dal na naslovnici videoigre največji ameriški košarkar LeBron James. Videti je tudi v igri v imenu svojega pravega ekipe.

V igri NBA 2K14 bo sodelovala poleg tam in ekipe so že na voljo v Evropi, v višini štirinajst znanih ekip.

V tej igri vam ni treba napenjati boj proti grozljive pošasti v vašem življenju, ali pa zgraditi strateški korak za korakom celotna veriga izboljšati in povečati raven vaše igre na srečo življenja. Ni tako.

Tukaj pojavil kot igralec v eni od izbranega košarkarski ekipi. In glavni in edini - Vaša naloga je, da igrajo, hit, pomoč na ozemlju področju košarke. To je kot neke vrste športni boj, vendar brez hladno orožje in neoborožene boju.

Za razliko od prejšnjih iger, ta različica ima nekaj sprememb in dopolnitev

• Poumnevshie nasprotniki;

• Izboljšano ozračje;

• Neumne zaveznike;

• Dodana ukazov;

• izboljšana grafika.

Poumnevshie nasprotnike - njihova izboljšana umetna inteligenca.

Izboljšano vzdušje - zažigalno vzdušje košarkarski šov, zabaval med odmori charlidershi.

Silly zavezniki - videl nekaj neumnega svojo ekipo in imate sev.

Dodano ukazov - kot je bilo povedano, ekipe iz Evrope.

Izboljšana grafika - visoko kakovost grafike, skice podrobneje glavne akterje na obrazu in okoliških ventilatorjev.

Tudi v tej različici je na voljo povzame posodobljene temeljijo na rezultatih zadnjega okna prenosa. Kaj dodaja še več realizma za tiste, ki so veseli, da javnost novo različico na svetu.

Game NBA 2K14, kot je bilo povedano, res vesel oboževalci te serije iger, kakovost grafike in ustrezne zvok. Tako kot je v resnici. Sedenje na svojih zaslonih monitorjev boste povzroči občutek na košarkarskem prizorišču.

Torej nadaljuje. Uspešno boste igrali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more