Zaznamki

NBA 2K24

Alternativna imena:

NBA 2K24 je najnovejša kreacija v žanru športnih simulatorjev, ki jo poznajo vsi ljubitelji košarke. Projekt je razvilo legendarno podjetje 2K. Tukaj je naslednji del priljubljene serije iger, ki jih lahko igrate na svojem računalniku. Grafika je postala še bolj realistična, glasovna igra pa vas bo popeljala na nabito poln stadion. Glasba odlično dopolnjuje vzdušje igre.

Ta izdaja ima še več funkcij. Zastopane so vse ekipe iz višje in nižje lige.

Preden začnete, vas čaka težka izbira. Klubov je ogromno, izberite tistega, ki vam je najbolj všeč, ali ustvarite svojega. Za tiste, ki se odločijo ustvariti svojo ekipo, je na voljo priročen urejevalnik, v katerem lahko določite ime, ustvarite logotip in osnovno sestavo igralcev.

Igra bo zahtevala, da mojstrsko nadzirate dejanja športnikov. Za začetnike so razvijalci NBA 2K24 poskrbeli z nasveti, ki bodo olajšali obvladovanje vmesnika in mehanike igre.

Med igro se nihče ne more dolgočasiti zahvaljujoč zanimivim nalogam:

  • Upravljajte svojo ekipo, odpuščajte in najemajte igralce
  • Načrtujte trening kamp in poskrbite za počitek športnikov
  • Izdelajte obliko uniforme, da bo vaša ekipa na igrišču videti impresivno
  • Sklenite pogodbe s sponzorji, če želite napolniti svoj proračun
  • Sodelujte v igrah proti AI ali drugim igralcem
  • Zmagajte za višje mesto na lestvici in načrtujte, kam boste porabili denarno nagrado

To je majhen seznam stvari, ki vas čakajo med igranjem NBA 2K24 g2a

V tej različici igre je še več elementov driblinga, kar pomeni, da se morate potruditi, da svoje sposobnosti še bolje uporabite na igrišču.

Obstaja več načinov igre, med prehodom bo veliko izbire, samo prenesite in namestite NBA 2K24.

Na začetku boste precej omejeni s sredstvi, toda postopoma se prebijate iz nižjih lig v višje lige, boste lahko občutno povečali svoj dobiček.

Sami se odločite, kam boste porabili sredstva. Najemite nove, bolj nadarjene igralce, plačajte priprave pred naslednjo sezono ali celotni ekipi privoščite nepozabne počitnice.

NBA 2K24 za osebni računalnik vključuje vse letošnje trenutne ekipe tako iz moške lige NBA kot ženske lige NBAW.

Pri ustvarjanju sanjske ekipe niste omejeni le na današnje igralce, zbirajte karte in v sestavo vključite legendarne zvezdnike preteklih let.

Igro NBA 2K24 lahko igrate brez povezave v lokalnih tekmah in na spletu proti milijonom igralcev po vsem svetu.

Imeli boste priložnost, da ne samo ustanovite svoj klub, ampak tudi ustvarite svojega edinstvenega športnika, tako da izberete njegov videz, ime in značilnosti. Kasneje bo priložnost vplivati na njegovo ali njeno kariero in videti njegovo ali njeno rast v izkušnjah in priložnostih.

NBA 2K24 lahko kupite na spletu tako, da sledite povezavi na tej strani. Sledite povezavi in preverite, ali je ključ Steam za NBA 2K24 trenutno v akciji s popustom.

Če imate radi šport in se želite zabavati ob igranju v najbolj znani košarkarski zvezi, začnite igrati zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more