Zaznamki

NBA 2K23

Alternativna imena:

NBA 2K23 je trenutno predzadnja igra v seriji športnih simulatorjev, posvečenih košarki. Igra je na voljo na osebnih in prenosnih računalnikih. Zaradi vrhunske grafike se igra NBA 2K23 na osebnem računalniku počuti kot prava košarkarska igra. Če je zmogljivost vašega računalnika nizka, je lahko kakovost grafike slabša. Glasovna igra je realistična in vam bo dala občutek vpetosti v dogajanje na igrišču. Glasba je dobro izbrana.

Podjetje 2K ima veliko uspešnih projektov, posvečenih različnim športom, še posebej priljubljena pa je serija iger, posvečenih prvenstvu NBA. Če imate radi košarko, verjetno poznate te igre.

Kontrole so implementirane priročno, ljubitelji serije NBA iz 2K bodo zlahka ugotovili, kaj storiti. Za začetnike so razvijalci pripravili usposabljanje in nasvete, ki vam bodo pomagali, da se hitro navadite na igro.

Možnosti v NBA 2K23 g2a so postale še širše v primerjavi s prejšnjimi igrami v seriji. Zdaj bodo vaše aktivnosti zajemale še več plati in vam omogočile, da se naučite veliko novega o tem športu.

Izberite svoj najljubši klub in začnite, veliko je dela:

  • Upravljajte finance ekipe, načrtujte stroške, trening kamp in nakupovanje
  • Prilagodite sestavo igralcev, najemite zvezde, da boste lažje osvajali zmage
  • Poskrbite za svojo uniformo in prevoz
  • Upravljajte športnike med igro
  • Tekmujte z milijoni ljubiteljev košarke po vsem svetu
  • Poskusite se uvrstiti na vrh lestvice, čeprav ne bo lahko
  • Spremenite prvenstvo NBA, načrtujte sezone, kot želite

To so samo glavne naloge v igri. Vse kar morate storiti je, da prenesete NBA 2K23 in imeli boste priložnost videti vse sami.

Zastopane so moške in ženske lige.

Ne pričakujte, da boste kariero začeli takoj z vrhunskimi nasprotniki, najprej boste morali skozi nižje lige, da boste dobili priložnost tekmovati z najboljšimi klubi.

Klubu, ki ga boste vodili, ni nujno, da obstaja v resnici, imate možnost ustvariti lastno ekipo in si omisliti celo logotip.

Lahko pa ustvarite svojega lastnega športnika, zahvaljujoč priročnemu urejevalniku bo to enostavno. Povejte mu ime, videz in biografijo.

Najtežje je igrati v NBA 2K23 proti drugim ljudem, med katerimi so nekateri morda profesionalci. Samo s treningom in vadbo se boste lahko spopadli s katerimkoli nasprotnikom.

Včasih morate vi in vaša ekipa počivati. To je najbolje narediti med preživljanjem časa na krovu luksuzne jahte med potovanjem na eksotične destinacije.

Več načinov igre, nekateri od njih so na voljo brez povezave, drugi pa zahtevajo hitro in stabilno internetno povezavo. Tako se lahko zabavate tudi, če internet začasno ni dosegljiv.

NBA 2K23 lahko kupite na spletu tako, da sledite povezavi na strani. Poglejte, lahko se prav zdaj Steam ključ za NBA 2K23 prodaja veliko ceneje.

Začnite igrati, da osvojite najbolj priljubljeno košarkarsko prvenstvo na svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more