Zaznamki

Navy polje

Alternativna imena: Morsko polje

Navy Field online je spletna igra z več igralci. Igranje se bo izvajalo med drugo svetovno vojno, kjer se boste morali boriti s sovražnimi flotami.

Morali boste izbrati floto, katero državo bo vodila Združene države, Nemčija, Japonska, Francija, Italija ali ZSSR.

NavyField si lahko brezplačno prenesete na uradno spletno stran igre.

NavyField registracija vas ne bo dolgo, boste potrebovali:

 1. siti na uradni spletni strani igre;
 2. ustvarite svoj račun;
 3. vnesite navidezno prijavo;
 4. vnesite geslo, ki ste ga ustvarili;
 5. vnesite svoj e-poštni naslov.

Nekaj, lahko začnete igro, za to na glavni strani mesta vnesite vašo prijavo (ID) in geslo (geslo).

Na začetku igre imate možnost izbrati enega od predlaganih načinov igre, od njega bo odvisna izbira ladje in same bitke. Lahko se bojujete tako na fregati kot na podmornici. Boj se lahko pojavi v različnih obdobjih dneva. In imate tudi možnost, da izberete način zajemanja sovražnega pristanišča, kjer se boste morali odločiti za varovanje pristanišča ali napad na pristanišče sovražnikov. Ne glede na izbiro načina se točke za bitko dodelijo vsakemu posameznemu igralcu in vsaki ekipi kot celoti. Zmagovalec je ekipa, ki je sovražniku povzročila največjo škodo ali pa je povsem premagala njegovo floto.

Navy Field lahko igrate sami in s prijatelji, lahko ustvarite svoje cehove in napadate nasprotnike.

Da bi premagali sovražnike, morate imeti ne samo dobro floto, ampak tudi vedeti njene glavne sestavine na pamet.

 • motor;
 • oklep;
 • orožja;
 • streliva;
 • torpednih cevi;
 • letal za floto.

V floti je veliko različic

motorjev, vendar je izbira motorja odvisna od vašega načina igranja, vedno imate možnost zamenjati motor na vašem plovilu.

FCS je druga pomembna komponenta vašega plovila, saj lahko s pomočjo FCS uporabljate orožje na ladji, vsaka vrsta FCS ima svoje značilnosti in značilnosti in je primerna za različne razrede ladij. Armor je potreben za preprečevanje udarcev po trupu vaše ladje, oklep lahko zagotovi varnost, tako krova kot ladje na splošno. Orožje je pomemben del vsake ladje, brez orožja ne morete sodelovati v bitkah, obstajajo tri vrste orožja: normalno (pištole), dolge razdalje, orožje za bojna letala. Strelci so večinoma lupine na pištolah, štiri vrste, odvisno od vrste ladje. Torpedne cevi Vašo ladjo lahko opremite z morskim rudnikom, različnimi torpednimi napravami. Letala imajo v floti štiri vrste zrakoplovov, ki so zasnovani za različne namene, odvračajo pozornost nasprotnika ali bombardirajo njegovo floto, vendar ne smete pozabiti, da oskrba z njimi ni neomejena.

Navy Field online je poln različnih zemljevidov, ki se bodo razlikovali glede na to, koga se borite.

Igra Navy Field vas bo potopila v svet pravih bitk druge svetovne vojne in sami boste lahko spremenili potek zgodovine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more