Zaznamki

Navi Age

Alternativna imena: Navi Age

Navi Age Igra: Pirate Story

Biti pirat ni lahko. Stalno valjanje, močan rum, nasoljene ribe, večno nezadovoljni kapitan in podporniki prijateljev. In vendar jih povabite, da se odpravijo na kopno in postanejo zakoniti, ki vas bodo hitro nahranili.

Igra Navi Age, verjetno najbolj vsestranska brskalna igra, v kateri so mehanika in notranji svet dosegli resnično impresivno velikost. Razvijalci so največ pozornosti namenili vsem trenutkom, od risanja podrobnosti do opremljanja ladij in karakternih značilnosti. V Navi Ageu je igra res zanimiva, razburljiva, fascinantna.

Sidro!

Tudi igralec, ki ni nikoli posvečal pozornosti pomorski temi, bo kmalu popolnoma zmožen delovati s koncepti, kot so kino in mizzen-mast, ravna in poševna jadra, prednja in skladišča. Sčasoma lahko zgradite svojo lastno ladjo. V meniju boste videli njegove značilnosti:

 • Sails
 • Zadeve
 • Posode
 • Uvorot
 • Precision
 • Kritični napad
 • Kritična obramba
 • Zaščita
 • Moč N-Parsa
 • Moč V-Sail
 • Power cheerful
 • Tip
 • Troum

Ugotovili boste, koliko materiala bo uporabljeno za izdelavo bojne ladje in koliko bo stala.

Dostop do vseh funkcij igre, ki jih igralec prejme, ko je prešla registracijo Navi Age. Milijoni ljudi so izkoristili ta privilegij in zdaj orjejo odprte prostore, odkrivajo dežele, iščejo zaklade, se borijo in se pogajajo, na splošno se aktivno obnašajo.

Ob prevzemu poveljstva ladje pokličite neustrašno ekipo. Ker morajo brskalne igre vedno razviti nekaj, Navi Age iPlayer nadaljuje to tradicijo. Za ladje in mornarje je treba zagotoviti kazalnike rasti, vendar kapitan sam ne sme zaostajati. Če nekatere lastnosti pomagajo med napadom, imajo drugi koristi v obrambi in boju v bližini. Za izostritev ene od lastnosti je včasih dovolj, da posodobite opremo.

Bitka ali trgovina?

Izid bitke bo odvisen od tega, kako skrbno in odgovorno ste se približali izbiri ekipe in ladje, njihovi opremi in treningu. Konec koncev se tudi kapetan Hook ni zanašal samo na moč njegovega ostrega pogleda in ostrino kljuke, ampak na založene topove, smodnik, sablje in pištole.

Ko napadate prikolico in urejate borbe s streljanjem z drugimi igralci, se poskusite naoružati ne celo do zob, ampak do korenin las. Ne pozabite, da nasprotujete resničnim igralcem, ki so zainteresirani za zmago in pridobitev nič manj kot vi. Njihova flota ima lahko več ladij, ki so popolnoma zaščitene in opremljene z vojaškimi orožji, posadka pa je lahko bolje usposobljena in ima več izkušenj.

Če razumete, da še niste zreli za aktivne ukrepe, je morda za vas bolj donosno, medtem ko se ukvarjate s trgovino, prihranite denar, moč in spretnosti. Na številnih celinah ni pomanjkanja trgovskih pristanišč in z njimi lahko enostavno stopite v stik, tako da prevažate različno blago za prodajo in kupujete potrebne vire. S tem, ko svojim sosedam ponudite dragoceno blago, si lahko zaslužite dostojno količino denarja in začnete z nečim, kar v tem trenutku nujno potrebujete. In ko dosežete petdeseto raven, lahko razširite floto in dodelite trgovino samodejno. To nas osvobaja stalnega križarjenja med obalami, sprostitev dragocenega časa za bolj vitalne, nagrajevalne dejavnosti.

Razvijalci so igro napolnili z očmi z različnimi možnostmi, da sami razvijejo zgodbo. Zanimive naloge različne kompleksnosti, pisane bitke, čudovite pokrajine, odlična grafika in komunikacija s spletnimi igralci, samo vrh ledene gore. Ostalo morate raziskati sami, saj ste se potopili v valove razburljivega zapleta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more