Zaznamki

Mit o imperijih

Alternativna imena:

Myth of Empires je strategija v realnem času z RPG in elementi simulatorja preživetja. Igrate lahko na računalniku. Grafika je videti realistična. Če želite igrati Myth of Empires z največjimi nastavitvami slike, boste potrebovali igralni računalnik z zmogljivo video kartico. Igro glasijo profesionalci, glasba je dobro izbrana!

Razvijalci so se pri ustvarjanju tega projekta zgledovali po igrah iz serije Civilization. To ni klon, igra se je izkazala za zanimivo s posameznimi lastnostmi.

Vmesnik je preprost in jasen, kar bo začetnikom olajšalo nalogo, poleg tega obstajajo namigi.

Vaša misija bo ustvariti lasten imperij in na poti vas čakajo zanimive naloge.

  • Poiščite najprimernejšo lokacijo za ustanovitev mesta
  • Pridobite potrebne gradbene materiale
  • Ukvarjajte se s kmetijstvom, da zagotovite prebivalstvu hrano
  • Raziščite nove tehnologije in razvijajte znanost
  • Bojujte se za ozemlja, gradite in zavzemite nova mesta
  • Sodelujte v trgovskih dejavnostih, to bo prineslo dodaten dohodek v zakladnico
  • Bodite pozorni na diplomacijo; z močnimi in zvestimi zavezniki se noben sovražnik ne boji

Tukaj je seznam z glavnimi nalogami, ki jih je treba opraviti v Myth of Empires PC.

V tej igri lahko izberete eno od civilizacij in določite pot njenega razvoja v stotih in tisočih letih. Koga točno izbrati, se odločite sami, seznam je kar dolg.

Najprej je zelo pomembno vzpostaviti tehnologije pridobivanja virov in raziskovanja. Ta dejanja vam bodo dala prednost pred sosednjimi državami. Pot razvoja je odvisna od vas, lahko se lotite osvajanja ali pa vse svoje moči usmerite v diplomacijo, razvoj znanosti in kulture. V vsakem primeru boste potrebovali vojsko, saj tudi če ne načrtujete vojaških akcij, vas lahko sosednje države napadejo.

Diplomacija vam omogoča, da se izognete vojaškim spopadom in vam bo pomagala najti močne zaveznike tako za trgovino kot za skupno vodenje osvajalne ali obrambne vojne.

Najbolj zanimiva lastnost igre je možnost izbire lika in nadzora njegove nadaljnje usode. To je praktično popoln RPG s pogledom tretje osebe. Ustvarjajte predmete, potujte, izboljšajte svoje sposobnosti, izberite poklic. Ni omejitev, vaš junak je lahko preprost kmet ali vojskovodja na čelu vojske, odvisno samo od vaših želja. Če izberete vojaški poklic, potem se boste sčasoma lahko naučili ne le novih bojnih tehnik, ampak tudi pridobili boljši oklep in orožje. Pri izbiri civilnega poklica lahko izboljšate svoja orodja in spretnosti.

Igranje Myth of Empires bo všeč tako ljubiteljem strategij kot drugim igralcem, saj združuje več žanrov hkrati.

Če želite začeti, morate prenesti in namestiti Myth of Empires. Lokalna kampanja je na voljo brez povezave; način za več igralcev zahteva internetno povezavo.

Myth of Empires prenesite brezplačno na PC, žal ne bo mogoče. To igro lahko kupite na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev.

Začnite igrati zdaj in ustvarite svoj imperij!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more