Zaznamki

Moje sončno letovišče

Alternativna imena: Moje sončno letovišče

Play My sunny Resort (Moje sončno letovišče) resort območje z lastnimi rokami.

, da se je življenje spremenilo v trdne počitnice na plaži, morate zgraditi lastno letovišče. To zagotavlja priložnost Moj sončni Resort igre, vendar bo delo na golo obliž zemlje pojavil pet zvezdic hotel z vsemi udobja.

Etot brskalnik simulator popolnoma zabavali v vsakem trenutku, še posebej v zimskem času, ko želite, da se potopite v miluje toplino poletnega sonca. Zasebno letovišče je sanje, ki jih je mogoče zlahka izvesti, če se igra My sunny Resort.

Ne želite samo pobegniti na rajski otok. V želji, da bi se naselili v bungalovu več kot dovolj, pod pogojem, da je v določenem kraju, to je, ljudje tam na počitnicah in je pozitivno mnenje o ravni kositra in zabave.

- Vaša naloga je privabiti več strank kot njeni konkurenti. Ko boste igrali, se boste naučili pomembnih razlik v igri. Nič ni nenavadnega:

Vashi bungalovi.

 • Stroyte gradnjo različnih naznacheniya
 • Obustraivayte bungalovi z različnimi količinami zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte prosti čas otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte izkušnje in valyutu

Nachinaya igrajo igro My sunny Resort (Moje sončno letovišče), se pridružite potujočim navijačem, okusno se sprostite in se zabavajte. Ampak kot za vas, najprej podjetje, mora rešiti številne pomembne naloge.

Namestitev naslednjega bungalova, ne samo, da postavite hišo in ustvarite notranjost po vaših željah. Ne pozabite, da mora biti udobno, in vsak element izboljšuje udobje, da dražje bungalove, in to vpliva na vaše finančno bogastvo in ugled resort.

Chem draga soba dekor, višji razred, ampak kot resort bi morala biti prostor za vse možnosti torbici, ne vse hiše pet zvezdic luksuz. Populacijski bungalovi sledijo željam ljudi. Skupini lahko daste sobo z dvema zvezdama, čeprav so jo prosili, vendar to storite v obratnem vrstnem redu, ne bodo delovali tisti, ki želijo več, nič manj.

Hiše lahko pošljejo 3-6. Več kot najpomembnejša valuta školjk lahko zgradite predsedniški apartma ali poroko.

Landscaping.

Prav je, da se spomnimo, da je treba registrirati moje sončno letovišče. Prav tako lahko povabite prijatelje s pošiljanjem pošte na novice s predlogom, da se pridružite solarnemu letovišču v prostoru za igre.

Zdaj se vrnemo k študiji simulacijskih zmožnosti. Iz lastnih izkušenj veste, da ljudje potrebujejo več prostora, da izpolnijo svoje muhe:

Chem dlje širi vaše letovišče, več osebja, ki ga potrebujete.

 • Lavki s suvenirami
 • Restorany in kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye stran in zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata

Najemi ga v kadrovskem oddelku, takoj ko ga zgradiš, da doseže določeno raven. Zdaj boste imeli dovolj kuharjev, trenerjev, prodajalcev spominkov, žogic, oblačil, sladkarij in sadja, natakarjev in drugih zaposlenih. Vodje bodo odgovorili na vsa vprašanja, drugi delavci pa bodo proizvajali, prodajali blago in se ukvarjali s čiščenjem bungalovov in zalivanje rastlin na ozemlju.

Skoro v iPlayer My sunny Resort boste lahko zgradili pristanišče za čolne in podjetje taksi kabine, vaši gostje lahko uživajo v selitvi med letovišči in uživajo v izletih.

Prohodite quests, zaslužite denar in ugled, komunicirajo z igralci, poskusite izpolniti vse potrebe turistov, in potem ne bomo imeli pomanjkanja, da obiščete vaš resort je.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more