Zaznamki

Moje Lands

Alternativna imena: Moja dežela

Med mnogimi različnimi spletni igrače stoji Moje Lands. Posebne sistemske zahteve ni tukaj, da postane eden od igralcev v tej igri, morate za dostop do interneta brez vsakršnega koli računalnika in spletnega brskalnika na eni od najnovejših različicah.

Zgodba igre je preprost: My Land vas vabi, da postane vladar enega mesta je razdeljen na dele imperija in boj za prevlado na drugih področjih svojih drugih vladarjev, kot so koščki nekoč veliki imperij. Bodo morali boriti za magično črni biser. Je vir, posest, ki vam daje privilegije na trenutke. To je mogoče najti v številnih quests, vendar pa lahko kupite za denar enoto. Moja dežela igra, ki lahko sodelujejo tako otroci kot odrasli, je zelo enostaven za začetnike. Moram reči, da bo Moje Lands spletu registracija popolnoma preprost in enostaven postopek v tej igri, vam povem, kaj bo naslednji korak. Na primer, lahko izberete mesto, ki bo kmalu imela svoj junak in noge, zaradi česar je uspešna in uspešno. Za to potrebujete le izpolnite polja, eno z imenom svojega junaka - login in vpišite geslo v ustrezno polje. V tem primeru boste morali izbrati dirko, bo pripadal svoj značaj. Njihova igra Moje Lands ponuja štiri: svetlo in temno vilini, demoni in vitezi. Kdo je dober in kdo je - zlo, tukaj je enostavno razumeti: temni vilinci in vitezi predstavljajo svetlimi in temnimi škrate in demoni - Darkness. Vsak od njih ima spletno igro Moje Lands vključuje 8 vrst vojakov. V njej so predstavniki različnih obrti: čarovniki, zdravilci, puščice in druge plačance. Obstaja tudi posebna vrsta in - pošasti.

Svetlobe Vilini - Magic živijo v gozdovih z velikimi slapovi. Knights - naseljujejo Sveto deželo.

Dark Vilini (Drow) - skrivajo v gozdovih the Damned.

Demons - raje mrtvo zemljo.

Vsak od njih ima neke vrste bonus v igri za določene vojaške enote in, seveda, pri pridobivanju sredstev. Na primer, vilinci bonus plačujejo za pridobivanje lesa in bonus za boj proti enote, ki jih prejmejo kot zdravilcev. Imajo sposobnost za oživitev po bitki. Knights izdala bonus za žita in zlata. Ti lahko nosijo tudi v vašem nahrbtniku dvakrat drugi. Dark Vilini dobili spodbudo za les in železo in dodatke, do katerih so upravičeni v enoto, kot čarovniki. Demoni v točkovanje za ekstrakcijo kamnov in drugih privilegijev, lahko med napadom močnejši od drugih ras v tretji. Tako so dobili plus kot plačanci. Tako vidimo, da je ravnovesje 3 dirkah določenimi popolnoma in izberete katero koli od njih lahko dosežete vrhunske zaradi individualnih značilnosti in spretnosti izbrane dirke.

In za tiste, ki ne more čakati, da igrajo igre na spletu Moje Lands in dodal, da je Črni biser - ni le magično vir. To se ne more znebiti s ropanje. Ti lahko plačate premijskih storitev. Poleg tega posebno trofejo, obstaja nekaj pomembnih naravnih virov, ki bodo koristni za razvoj in izboljšave:

- Tree

- Žita

- Stone

- Gold

- Iron.

Teh pet viri se lahko izvlečejo na različne načine, potem pa - za trenutek, v skladišču, vendar jih je mogoče izvleči iz sovražnika, ki zajema njegovo trgovino. To se imenuje misija v igri boj. Igralci imajo prav tako niso bojne naloge. Na primer, lahko raziskujejo kraljestvo, za vohunjenje, spremljanje ali celo koloniziral in vse, razen seveda delo.

In My Lands igrajo zelo enostavno in zabavno, ste čakali na nova doživetja in čustva, razen tega, da boste spoznali veliko novih prijateljev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more