Zaznamki

Moj čas v Portiji

Alternativna imena:

My Time At Portia igra, ki jo težko pripišemo enemu žanru, v njej je veliko različnih nalog. Grafika v igri je precej kakovostna v slogu risanke. Glasba je dobro prilagojena situaciji. Včasih sproščujoč lahkoten in energičen med bitkami.

Ko začnete igrati My Time At Portia, ste preusmerjeni v urejevalnik likov, kjer lahko izberete ime, spol in videz glavnega junaka po svojih željah.

Igra se odvija v postapokaliptičnem svetu. Protagonist podeduje delavnico od svojega očeta, ki je nekam izginil, in se preseli živet v mesto-državo, imenovano Portia. To je lepo mesto s prijetnimi ljudmi.

Tukaj vas čaka veliko zanimivega:

  • Raziščite območje
  • Rudniški viri
  • Boj z zlobnimi bitji po mestu
  • Razširite svoje posesti
  • Ustvarite nove stroje
  • Opremite svoj dom

In še veliko več.

Prvi korak je, da zdaj pregledate svojo delavnico in začrtate načrt za njeno obnovo. Ne bo lahko, saj boš moral povsod dohajati. Treba je obnoviti hišo in opremo delavnice, pridobiti vire včasih celo z bojem. Poskrbite za razpoložljivost zadostne količine drv, na katerih deluje večina opreme. Nadgradite opremo in orožje.

Čas igre teče zelo hitro, vse stvari, načrtovane za ta dan, morate dokončati najkasneje do treh zjutraj. V nasprotnem primeru bo lik zaspal in se naslednje jutro zbudil v svoji postelji. Če katastrofalno ne uspete opraviti niti minimalne naloge, lahko podaljšate trajanje igralnega dne tako, da spremenite hitrost igre v nastavitvah.

Ko boste lahko zgradili generatorje, bo postalo malo lažje igrati, saj bo mogoče del proizvodnje avtomatizirati.

Poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi prebivalci mesta. Kako se lik obnaša do vas, lahko ugotovite na posebni lestvici. Poleg tega je koristno biti vsem najljubši. Prijatelji vam lahko dajo popust v svojih trgovinah.

Poleg misij glavne zgodbe so v igri še druge vrste misij.

V igri so štiri vrste nalog:

  1. Geografske širitve odpirajo več področij za raziskovanje.
  2. Zgodba o ureditvi mesta bo zahtevala dodatno ureditev mesta, kot so razsvetljava in postajališča za promet.
  3. Manjše naloge vaščanov so običajno preproste naloge, da zgradijo klopi na dvorišču ali zagotovijo vodo za polja.
  4. cehovskih nalog se vsak dan pojavi na oglasni deski. Če jih vse izpolnite brez zamude, vas ob koncu meseca čaka lepa nagrada.

Poleg tega igra redno gosti različna tekmovanja z nagradami. Zmaga na takšnih tekmovanjih poleg materialnih nagrad izboljša odnos prebivalcev mesta do vas.

V igri je tudi romantika. Lahko si izberete partnerja, ustvarite družino in celo imate otroke.

Brezplačen prenos

My Time At Portia na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev.

Začnite igrati takoj, v igri boste našli prijetno vzdušje, kjer tudi pošasti sploh niso videti strašljive in veliko zanimivih dejavnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more