Zaznamki

Moja bolnišnica

Alternativna imena: Moja bolnišnica

Game Moja bolnišnica ustvari napredne klinike.

Medicinska tema v virtualnem svetu ni posebej razvita, ampak zato, ker nove stvari vedno pritegnejo pozornost. V zadnjem času se je igra Moja bolnišnica pojavila za Android, vendar jih je na milijone igralcev že uspelo spoznati. Če pa se raje zabavate na velikem zaslonu računalnika, je to tudi na voljo. Ljubiteljem medicinskih simulatorjev je na voljo preprosta registracija My Hospital. Vaše ime lahko vnesete v posebno polje na glavni strani igre ali pa ga vnesete prek Facebooka. Prav tako želimo zadovoljiti igralce, da je izdelek povsem rusificiran, zato ne bo težav z razumevanjem. Zasnovan je za vse starosti in bo zanimiv tako otrokom kot njihovim staršem. To je odličen razlog, da vsak družinski član razvije lastno ambulanto za redno primerjanje rezultatov.

Popolna za zdravnika.

Na začetku igranja v moji bolnišnici bo najprej prikazan kratek video. Predstavljajte si, da ste študent, ki je diplomiral na medicinski univerzi, pred katero so vse ceste odprte. Ko pridete domov, odkrijete paket svojega dedka, v katerem je dal kartico in ključ. Ko ste prečkali pot, ki je označena na diagramu, se nahajate pred ogromno stavbo zdravstvenega centra, ključ pa je ravno od nje.

Dedulya v svojem pismu sporoča, da je ta klinika zdaj tvoja, in kot vodja lahko odloča o njegovi ureditvi. Ja, tam so dedki! Ker ste začetnik, ne samo v medicini, ampak tudi na vodilnem položaju, vam je dodeljen lep pomočnik. Vodila bo skozi vse začetne faze organizacijskega procesa, povedala in pokazala, kaj je treba storiti, da bo struktura lahko začela delovati.

  • Odprite register
  • Prejmite prvega bolnika
  • Prosimo dostavite obstoječo obstoječo omarico
  • Imajo več osebja
  • Pridelujejo zdravilne rastline
  • Začnite z delom laboratorija
  • Ustvarite svoje napitke in vitamine
  • Pošlji ljudi na prave ljudi
  • Razširite strukturo
  • Prijatelji strank

Učni proces je dovolj dolg in če še nikoli niste igrali podobnih simulatorjev, zagotovo ne boste ustavili, če ni jasno, kaj naj potem storite. Toda tudi ko je glavni proces aktivnega učenja zaključen, pomočnik ne bo izginil in bo pogosto vračal nove informacije, nasvete ali naloge. Delati morate neprekinjeno, še posebej na začetku, ko še ni nič. Med igranjem igre My Hospital boste odkrili na desetine novih bolezni in našli zdravila za njih. Ampak ne pozabite, da za okrevanje bolnika ne potrebuje le tablete, ampak tudi prijetno vzdušje. Ko se bolnik počuti udobno, je njegovo okrevanje veliko bolj učinkovito. Spomin na to, poskusite ustvariti udobje v sobah. To naredite tako, da obiščete virtualno trgovino in izberete elemente, ki so na voljo.

Kaj je še kaj všeč, se igralci ne bojijo teh strašnih imen bolezni. V aplikaciji My Hospital iPlayer povzročajo nasmeh in ne strahu. Na primer, če ima bolnik glavobol, potrebuje zdravnika. Takšne bolezni, kot so»spolzki pljuči«,»ledene dlani«in»chili v grlu«, bodo prav tako izpolnjene. Kateri zdravnik jih mora poslati, je treba ugotoviti, ker je pred nami veliko ur vznemirljivega igranja.

. Na koncu bi rad omenil še en prijeten trenutek, igralci bodo pošiljali darilne škatle. Vendar jih ne morete takoj odpreti, ampak jih zberite, da boste kasneje prejeli dragocenejąi dar. Prav tako lahko preučite osebne datoteke zdravnikov in bolnikov in celo vidite njihove misli in pripombe, ki vam bodo pomagale razumeti, kaj potrebujejo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more