Zaznamki

MU Online

Alternativna imena: MU Online

MU Online - multiplayer online igra vlog v žanru znanstvene fantastike. Nekaj ​​v svetovno znani korejsko podjetje WebZen, odločila, da bi poskušali prisiliti v določeni igri. In zagotovo uspelo. Po MU Online igra ni bila ravno znana, pa tudi masa igra. Tudi velik plus, da lahko igrate igre MU Online proste.

Če želite začeti igro, si oglejte video in galerija MU Online, nato pa je treba prenesti igro MU Online. In zdaj si lahko potopite v svet fikcije.

Zdaj opraviti kratek pregled MU Online. Začnimo z dejstvom, da prideš v svet MU. Že samo ime standarda ni povedal, da to ni enostavna in običajna. Res je. To je vse lepo in čudovito. Preden izberete med tremi pogledi znake:

• The Dark Knight

• Dark čarovnik;

• Elf.

The Dark Knight - velik plus - močna fizična sila. Same dobre bori, Gužva orožje, žongliranje, ki ima velik izbor, močan oklep in močni v obrambi.

Dark čarovnik - veljajo elementov - led, požara, udara strele. Lahko teleportira, celo sredi bitke, je predmet orožja za množično uničevanje, s pomočjo magije za okrevanje, vendar malo šibka blizu.

Elf - edfiyka. Edinstven razred, ampak za razvoj sofisticiran, najbolj v oddaljeni napad, deluje kot zdravnik, povečuje tako zaščito in napadi zaveznikov. Dobra kot ekipa in individualno.

Ampak igranja te igre omogoča ustvarjanje ene osebe do osem znakov. V tem primeru lahko poskusite katerikoli znak. In najbolj zanimiva stvar v igri ni niti enega podobni znakov. Vsakdo je drugačen. Kot ustvarjalci ponujajo širok izbor oblačil in opreme.

Igraj MU Online Ti bodo spremlja samo ena glavni cilj - boj proti zlu strani, uničiti vse pošasti na poti. Ampak, če poglobiti, potem seveda ste si prizadevajo, da se hitro premakniti na naslednjo najvišji ravni, za dvig te lastnosti in spretnosti, ustvari močan značaj.

MU Online igre vam omogoča ustvarjanje skupin v dveh različicah:

• Začasno - skupina;

• Stalno - ceh.

Tukaj plus je, da lahko pokličete svoje prijatelje in ustvariti prijazno skupino.

Ko izberete znak, ki ga dobite v določenem razredu vsakega mesta. In tam imate prsih, namenjen odpravi svoj denar.

Skozi igro, boste našli veliko zanimivih in zanimivih dejstev.

Tudi tekma Mu Online Free vam daje priložnost, da preživijo v igri, to pomeni, da vam ni treba uporabiti pravega denarja. Ampak še vedno ne boste dobili bogate hitro.

Igra je narejena v dobro grafiko, lahko zlahka razlikovati med razmerami v mestu. Ideal skice znakov, nič prikolice. Zvok spomina in ne odvrnejo od igre.

Na splošno lahko začnete igro s fantastičnimi liki v svoji očarljivi svet. Boš igral dobro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more