Zaznamki

MU Izvor 2

Alternativna imena: MU Poreklo 2, MU Poreklo 2

MU Origin 2 - senzacionalni MMORPG zbira vse zaslone telefonov

Game MU Origin 2 iz studia Webzen, ki je ustvaril mobilno različico slovite računalniške igre. Zdaj lahko v celoti uživate v postopku iz svojega pametnega telefona. V našem primeru se boste igrali z Android emulatorjem Bluestacks. Igra sama bo zanimiva za tiste, ki imajo radi bitke in množične bitke. Morali boste prevzeti vodstvo nad novo ustvarjenim junakom, ga prečrpati in voditi v boj z drugimi igralci na globalnem zemljevidu.

Začelo se je

Ob prvem zagonu morate prenesti dodatne datoteke za igre, velikosti 1600 MB. Nato nas bo varčevalec igre odpeljal na bojišče, kjer se trije pogumni junaki borijo z minotavri. Nenadoma se meteorna voda začne z neba, vendar meteoriti niso preprosti, to so demoni, ki padajo z neba. Naši junaki ne obupajo po duhu in ogreti z bojnim hitenjem v boj. In tako se začne naše potovanje po svetu MU Origin 2, da se igramo.

Za začetek si izberimo znak zase:

  • Temni vitez je mojster ročnega rokovanja. Združuje obvladovanje meč in grobo silo, da uniči sovražnike.
  • Temni čarovnik je čarovnik, specializiran za elemente. Nadziramo mistične uroke, ki bodo sovražnike presenetili.
  • Elf - Prisilite vsak strel, da nanesete največjo škodo. Strelja s smrtonosnimi puščicami, zaradi katerih celo demoni bežijo pred strahom.
  • Sveti čarodej je pristaš magične umetnosti in klica pomočnikov. Uporablja močne uroke in prikliče bitja iz drugih svetov.

Vsak od junakov ima indikator kompleksnosti igre in lastnosti, zato upoštevajte te podatke pri izbiri.

Igra se začne, vaš lik se pojavi v gostilni in sprejme prvo nalogo. Morate se znebiti kopice pajkov v bližini mesta. Gibanje se izvaja s krmilno palico na levi strani, na desni strani imate postavitev borilnih veščin in napadalni gumb. Upoštevajte, da ima igra samodejni način gibanja in bitke. Torej ne skrbite, da morate nenehno spremljati svoj značaj, lahko z vami sovražniki brez tebe ali pa potuje do naslednje točke na poti.

Začnite iti skozi linijo iskanja in s tem boste zaslužili prve kovance, dobili prvo opremo in dvignili začetno raven. Če dvignete raven, boste odkrili nove lastnosti igre in svojega značaja. Ko boste napredovali skozi zgodbo, se boste naučili podrobnosti igre, zato natančno preberite, kaj vam znaki igre pišejo. Ko se boste stopnjevali, se bo širila tudi paleta napadalnih in zdravilnih veščin. Pazljivo jih preučite in jih uporabite v boju in ne pozabite povečati njihove ravni.

Dongeons

Igra

MU Origin 2 ima svojo funkcijo ječe, v kateri se morate boriti proti pošasti in šefom. Lahko jih vzamete sami ali v skupini z drugimi igralci. Na koncu pustolovščine vas čaka nagrada. Vsaka ječa ima stopnjo težavnosti glede na igralčevo skupno moč. Skupaj je 15 ječ, vsi se odprejo, ko lik doseže določeno raven. Na dan je do 5 poskusov obiska takih krajev. Zato jih porabite pametno, saj je nagrada tam vredna. Če ste odkrili novo, naprednejšo ječo, vendar so poskusi že bili uporabljeni, boste morali počakati na naslednji dan.

nivoja in oprema

Glavno zagotovilo za zmago v kateri koli bitki je vaša raven in moč. V bistvu vam povečanje ravni omogoča dokončanje nalog, za katere pridobite izkušnje, denar in včasih artefakte. Izkušnje lahko pridobite tudi z uničevanjem pošasti na zemljevidu na različnih lokacijah, dragocene nagrade lahko izpadejo tudi iz njih. Na vašo moč vplivajo tudi oprema, njena redkost in stopnja ostrenja. Vrste redkosti:

  • magic - zelena
  • Redko - modra
  • unikat - vijolična
  • Epic - oranžna
  • legendarno - rdeče

Rdeča prestava je najmočnejša in najbolj kul, zelo težko jo je najti, če pa komplet sestavite, upoštevajte, da ste postali nepremagljivi.

Nalaganje MU Origin 2 v računalnik je enostavno. Za začetek moramo prenesti in namestiti androidni emulator Bluestacks in nato igrati v njem.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more