Zaznamki

MU IZVOR 3

Alternativna imena:

MU ORIGIN 3 - RPG za mobilne platforme. V tej igri vas čaka neverjetno kakovostna grafika, dobro izvedena glasovna igra in prijetna glasba. Raziskati morate ogromen odprt svet, medtem ko izboljšujete veščine svojega lika.

Pred začetkom igre boste preusmerjeni v urejevalnik, kjer boste ustvarili junaka, ki ga boste igrali, in mu izmislili primerno ime.

Po kratki vadnici se bo začel postopek igre.

Čaka vas fascinantno potovanje v igralnem prostoru, kjer je celo neverjeten podvodni svet Atlantide in skrivnostno Sky City.

Bojni sistem je zelo zanimiv. Bitke so zaradi neverjetno lepih posebnih učinkov videti zelo barvite in vznemirljive. V tej igri se lahko naučite in uporabite veliko različnih tehnik in stilov bojevanja.

Višja kot je raven vašega lika, več bojnih veščin se lahko naučite in uporabite na bojišču.

Razvijalci so poskušali narediti bitke razburljive in lepe, zato je bilo v igro dodanih ogromno različnih orožij in opreme.

  • Meči
  • Dvojni meči
  • Spears
  • Samostreli
  • Bodala
  • Osi

In drugo orožje.

Vsa orožja je mogoče spremeniti in izboljšati s potrebnimi materiali in veščinami.

Če postanete mojster enega ali več orožij, vam bo omogočilo zmago, tudi če so vaši sovražniki močno številčno premočni. Če srečate druge borilne veščine z vsega sveta, boste imeli priložnost ugotoviti, kateri izmed vas je boljši.

Komunicirajte z igralci, sklepajte zavezništva in načrtujte skupne napade z vgrajenim klepetom.

Igra ni brez zapleta. Glavna zgodba je zelo zanimiva in očarljiva. Obstajajo pa tudi dodatne naloge, ki jih lahko dobite od prebivalcev pravljičnega sveta.

Vsak dan se prijavite v igro in prejmite dragocene nagrade vsak dan teden ali mesec. Manj dni ko zamudiš, več zanimivih daril te čaka.

Ne boste se naveličali igranja MU ORIGIN 3, nove vsebine se pojavljajo redno. To so lahko zgodbene misije, orožje ali uniforme.

Za različne sezonske počitnice, športne dogodke in prvenstva v igri potekajo tekmovanja in žrebanja eksotičnega nakita in opreme. Včasih nekaterih od teh stvari ni mogoče dobiti. Zato ob takšnih dnevih izkoristite priložnost in dopolnite svojo zbirko.

Poleg glavnih nalog se lahko zabavate z igranjem mini iger, kot so Tri v vrsto in druge.

Zmagovalne igre, kot je ta, vas ne bodo pustile praznih rok. Za to so tudi nagrade.

Obstaja trgovina z igrami, kjer lahko kupite potrebne predmete in vire za valuto v igri in za pravi denar. Poleg tega, da vam bodo nakupi nekoliko olajšali igranje, se lahko na ta način zahvalite razvijalcem za njihovo delo. Ali boste to storili ali ne, je odvisno od vas. Tudi brez vlaganja denarja boste dosegli enak uspeh, le malo več časa morate porabiti za to.

MU ORIGIN 3 lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na strani.

Ne zamudite priložnosti, da postanete legendarni bojevnik v domišljijskem svetu in zaslovite v njegovi prostranosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more