Zaznamki

Mount & Blade

Alternativna imena: Mount & Blade

Game Mount & Blade - odličen predstavnik žanra RPG z "sovjetski" konjenice pristranskosti. Ni skrivnost njegovega ustvarjanja, razvijalci, družina Yavuz storil. Zabava se lahko seznanili s projektom, v vseh fazah testiranja. Mimogrede, njegova zunanja faza začela leta 2005 s. Na istih ustvarjalcev nikoli za trenutek pozabimo na igro, ki se nenehno razvija svoje dodatke in posodobitve. Ljubitelji žanra takoj opazil, da se nekaj pripravlja na lestvici -, primerne za uradni predstavitvi v igri, ki lahko obrnejo gaming svetu. Interakcija z igralci - to je, morda, moder rešitev za razvijalce, ki želijo, da bi projekt za ljudi!

Začetek v Mount & Blade igri, in sicer ustvarja videz vašega značaja in delaš prehod testa, bodo rezultati, ki še naprej odvisen od usode in glavne značilnosti junaka, lahko najdete nekaj podobnosti s projektom pozabe. V resnici je situacija veliko bolj resna. Ta projekt predstavlja več kot navadne RPG igračo. In če primerjamo igro z drugimi projekti, bo veliko bolj primerno, da pripravi analogijo z Corsair ali Pirates. Kaj je res, v nasprotju z zgoraj navedenimi, M & B vseh pomembnih dogodkih, ki se odvijajo na trdnih tleh.

Na Mount & Blade se zgodovina dogodkov na ozemlju izmišljeni svet pozval Calradia. Pokrajine nekoliko spominja na srednji vek. Vendar pa tu ne bo treba skrivati ​​pred radovednimi pošasti in boj grozno zlo. Skupna igra s kartami, je sestavljen iz petih kraljestev, v kateri, če je pravilno pogledate pozorno, boste lahko prepoznali Skandinavijo, nekatere države v zahodni in južni Evropi, Rusiji, Mongoliji. Protagonist se bo potovanje na ozemlju Calradia spremstvom. In ta zgodba je le manjši del v velikem in kompleksnem sistemu. Vse, kar ne ustavi za trenutek. Omeniti velja, da so nesmrtni v Mount & Blade znakov (vsaj večina od njih). Da lahko zadovolji različne spremembe, izginejo za nekaj časa, gre v zapor, vendar pa igralci bi morali vedeti, da se bo prej ali slej pridejo nazaj v igro še enkrat, nepoškodovan. Morda se zdi, da take kolesarske znaki dolgočasno in nezanimivo, vendar to ni tako, nasprotno - to pripomore k boljšemu prilagajanju na tekmi, ki je postala del nje (vsi soočamo nekaj, na zaslonu pozna!

Igranje se prične, ko si lahko prenesete Mount & Blade. Na različnih lokacijah do vašega junaka bodo imele naloge in zadolžitve. Misije so lahko precej različne težavnostne stopnje - ali bo posredoval pismo, ali ubiti človeka kot srečen. Kdaj nalogov drugih ljudi boste naveličali, lahko poskusite svojo srečo v trgovini. S tem obratom dogodkov, ki jih ne bi bilo treba porabiti ur raziskuje oznake in predvsem trgovino, izbrati smer delovanja, nato pa se bo igra sama vas bo vodil na pravi poti.

Raziščite vse funkcije v igri je lahko več, glede na to opisno video Mount Blade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more