Zaznamki

Mortal Kombat Komplete Edition

Alternativna imena: Mortal Kombat Komplete Edition

Game Mortal Kombat Komplete Edition - nova stvaritev iz družbe faytingovy - High Voltage Software. Založniki tej igri sta dve podjetji in Warner Bros Interactive Entertainment. Igra Mortal Kombat Komplete Edition pc takoj razširila po vsem svetu in je osvojil svetovni popularnosti takoj po objavi. V Mortal Kombat Komplete Edition je užitek igrati! Navsezadnje je tu preživel pomembne novosti: sistem bojevanja je bil rafiniran (combo sistem stavke postala bolj free) in najpomembnejše inovacije - Super Meter. Ta lestvica je sestavljena iz treh oddelkov, ki se bodo postopoma izpolnili odvisno od tega, kako se širi arzenal tehnik junaka. Vsi so v igri liki so drugačni od vseh drugih posebnih metod in šok combo-serije. Opozoriti je treba, da lahko različica komplete Edition za PC vsak igralec igral s tipkovnico, zlahka prilagodi svoje upravljanje z nastavitvami. Potem ko so se borci v igri stekajo v bitki, v kateri obstajajo pravila, kar je en cilj - zmagati za vsako ceno! Da bi to dosegli, ki jih uporabljajo vse vrste orožja in čarovniških trikov. Ni čudno, da je v letu igranje PC verzijo, je bila priznana kot najboljša faytingovy igri.

Pogovorimo se malo o igri in sistemskih zahtev, ki mora imeti svoj osebni računalnik. Mortal Kombat je izšla na več platformah. On - Xbox 360 in PlayStation 3 izhod potekala spomladi leta 2011. Opozoriti je treba, da je le ponovni zagon igre je šel v korist projekta, saj so bili številni hrošči v igri, čeprav napaka ni bilo veliko, vendar je to dober znak! Seveda, po sprostitvi te igre razvijalci dobil velik plus - Neverjetno je prodaja v igri in istih neverjetno navdušenih razveseliti kritikov z vsega sveta - ne dvomim, zabava. Digitalna različica igre Komplete Edition za osebne računalnike je bilo mišljeno, da pridejo ven 3. julij 2011 leto. Ampak dragocena škatla s kolutnimi iger, je šel na police in police tretjega avgusta. Verjemite mi, da bo igra Mortal Kombat Celotna Edishn tvoj zelo dober prijatelj in sodelavci v boju proti dolgočasja. Zdaj pa se zvok sistemske zahteve, ki bodo potrebne, da sodelujejo v tej igri:

Da bi vaš računalnik lahko "vleči to igro, mora izpolnjevati naslednje sistemske zahteve.

- OS: 32-vanje, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Procesor v roku naslednjih značilnosti: Intel Core Duo, 2. 4 GHz ali AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minimum: 2 GB.

- Video ali NVIDIA GeForce 8800 GTS, ali AMD Radeon 3850;

- DX 10.

Da bi dobili dodatne funkcije v igri in uživajte polno različico igre, mora vaš računalnik imeti naslednjo konfiguracijo.

- OS-64-bitni operacijski sistem Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Znotraj procesor - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz ali AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Video ravni - NVIDIA GeForce GTX 560 ali AMD Radeon HD 6950,

- DX 11.

V igri so tudi na voljo Mortal Kombat Komplete Edition šefi in boste morali spopasti z njimi. Poleg tega, če so znaki poškodbe, res krvavijo oblačila sprevrže v cunje. Hkrati je igra storiti odlično zvočno spremljavo: Ozadje glasba je tu in ostre krike, izvirni izraz.

Pred prenašanje iger skrbno paziti, Mortal Kombat Komplete Edition video, ko gledaš si lahko prenesete Mortal Kombat komplete Edition.

Želimo vam veliko sreče! In ne pustite uspeh!