Zaznamki

MonstersArmy

Alternativna imena: MonstersArmy
Ko ste v temnih gozdovih napadli, ko ste sledili svoji poti in se zaposlili, ste se zbudili povsem drugače. Zdaj - ste žejni krvavi meso.

Igralni svet je napolnjen z ogrevanimi bitkami med nasprotniki, neverjetnimi dogodki, norimi pustolovščinami in celo veliko težavami pri kmetovanju v svoji trdnjavi, dobro in skrbi, kako črpati svoj lik in tako postati nepremagan. In vse to bo na voljo takoj, ko boste opravili registracijo MonstersArmy. Ustvari račun - dokaj preprost postopek. Zahtevano je, da izpolnite polja, kot so e-poštni naslov, uporabniško ime, geslo (potrditev), nato označite polje in s tem sprejmete pogodbo ter izrazite željo po prejemu novic, nato pa poiščite svojo pošto in odprite črko, ki ste ga poslali. To je vse poslovno. Čas je, da uživate v MonstersArmy Online. Mimogrede, nizke sistemske zahteve omogočajo, da to počne skoraj vsakdo. Zato pojdi naprej!

Na začetku se morate odločiti, kdo hoče tudi pripadati. Vampir - z edinstveno veščino noči, volkodlak - nadvzem nadstrešek, ki je obdarjen z veliko silo in hitrostjo. Vaša naloga - da postanejo njihova posest neprepustna, ustvari močno vojsko, ki se ne boji spustiti v konflikt, temveč se nenehno ukvarjati tudi z raziskavami, gradnjo in razvojem novih veščin. Vaše moči bodo sčasoma postale bolj in bolj impresivne in menite, da ste pripravljeni na obravnavo. Samo igra MonstersArmy daje priložnost, da doživite nepozaben občutek!

Si prešel in postal reinkarnacija njegovih morilcev. Toliko misli o tem, kako ne, morate takoj prevzeti nujne zadeve. Kar zadeva grad, je na njenem ozemlju potrebno zgraditi veliko različnih zgradb. Seveda, ne vse naenkrat. Toda postopoma bodo vsi ti predmeti zgrajeni na vašem ozemlju. Ljudje in zlato pa so med najbolj dragocenimi viri. Če se počutite dovolj močno, in menite, da imate dovolj bogastva, zato nihče ne bo prenehal napadati sosedje z ropom. In viri so dragoceni viri nevtralnih mest. Zato ne sedite mirno.

A kampanja, da bi imeli kakršne koli možnosti za uspeh, zbrati impresivno vojsko. Igra Monster Army vam omogoča ustvarjanje skupin enot, kot so posebne enote, letalske enote, pehotne in konjeniške enote. Impresivno? To je prav, glavna stvar je, da ima modrost, da vse upravlja!

Pomemben del igranja - raziskave. Pomagajo odkrivati ​​posebne sposobnosti. Zmanjšanje na vampirje Bloodlust, Izboljšana sposobnost letenja, kontrola uma in izboljšano zdravljenje ter sposobnost volkodlakov so uvrščeni Zmanjševanje lakote Lupine, Howling Wolf in taktike paketa. Poskusite izkoristiti te priložnosti, ker ste v prihodnosti! Zdaj nadaljujte z igranjem, da zagotovite bogato preživljanje prostega časa! Vso srečo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more