Zaznamki

Monster Hunter Rise

Alternativna imena:

Monster Hunter Rise je igra, ki vas bo potopila v vzdušje orientalske vasi. Grafika ni zadovoljiva, vse je na najvišjem nivoju. Tudi z zvočnim dizajnom je vse dobro. Glavna naloga v igri je razviti in okrepiti glavnega junaka, da bi premagal močnejše nasprotnike.

Izbrali boste lahko videz junaka in njegov spol, preden začnete igrati Monster Hunter Rise.

Zgodba se začne v vasi Kamura. Zgradbe in liki so videti, kot da ste na daljnem vzhodu. Vse stavbe v vasi si je mogoče ogledati od znotraj. Vzdušje je videti zelo lepo z lesenimi zgradbami v orientalskem slogu in vaščani v tradicionalnih kimonih. Prebivalci te lokacije vam lahko dodelijo manjše naloge ali trgujejo z vami in celo nudijo različne storitve.

Prebivalci tega sveta živijo z lovom na pošasti. S tem se boste morali spopasti, še posebej, ker ta velikanska bitja redno napadajo vas. Z ubijanjem pošasti lahko pridobite vire za ustvarjanje boljšega oklepa in izboljšanje orožja, kar vam bo omogočilo, da za svojo naslednjo tarčo izberete še močnejšega sovražnika.

Razpon razpoložljivega orožja je precej velik - 11 vrst. Vsak si bo lahko izbral tisto, kar mu najbolj ustreza.

Imeli boste:

 • Dvoročni meči
 • Barabe
 • Ščiti in meči
 • Dvojna rezila
 • kopja
 • Spears
 • Kladiva
 • Lovski rog
 • Metalne sekire
 • Glevice za žuželke
 • Power Blades

Vsaka vrsta orožja ima posebne bojne tehnike, njihov arzenal je precej velik, vse izgleda lepo in spektakularno.

Bojni sistem je zelo raznolik. Z nekaterimi orožji je možno celo zajahati pošast in jo na primer udariti ob steno. S pomočjo posebne vabe je mogoče enega od velikanskih tekmecev zvabiti v habitat drugega in opazovati boj med tema dvema velikanoma ali celo osedlati enega od njiju, da bi napadel drugega.

Igrate lahko tudi v načinu obrambe stolpa, tako da napadete pošasti, ki so napadle vas, z različnimi katapulti, balistami in drugimi obrambnimi napravami.

Po svetu se boste lahko premikali v družbi spremljevalca, lahko bo to mačka ali pes nenavadnega videza. Pes je poleg tega neke vrste prevozno sredstvo in z osedlanjem si lahko zelo olajšate premikanje med različnimi lokacijami.

Med kampanjo lahko oba spremljevalca potujeta z vami, v načinu za več igralcev pa boste morali izbrati enega od njiju.

Kampanja v igri ni predolga in relativno enostavna za prehod, vendar je bolje začeti igrati od nje. To vas bo pripravilo na težje bitke za več igralcev in vas naučilo uporabljati različne vrste orožja.

Ko se premikate po svetu, ne zamudite artefaktov, ki vam bodo pomagali med bitkami. Imajo različne lastnosti, povečajo moč napada ali obrambe ali pa lahko služijo kot vaba za pošasti.

Brezplačen prenos

Monster Hunter Rise na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na igrišču Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati zdaj in postanite najmočnejši lovec na pošasti na svetu, ki potrebuje rešitev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more