Zaznamki

pošastna letina

Alternativna imena: Žetev pošasti

Monster Harvest je igra na kmetiji pošasti. Igra ima lepo slikovno grafiko, ki bo navdušila ljubitelje klasičnih iger.

Preden začnete igrati Monster Harvest, si omislite ime za lik in izberite avatar, ki vam je najbolj všeč.

Naslednjič dobimo pismo od strica, ki mu je ime Profesor Impulse. V katerem pravi, da je naredil briljantno odkritje in je s pomočjo redkih polžev uspel rastline spremeniti v ljubke pošasti. Uspeh je bil tako velik, da je okoli njegovega laboratorija zraslo majhno naselje. Nima časa skrbeti za svojo staro kmetijo, saj je nenehno zaposlen z raziskavami in vas vabi, da si z skrbjo za kmetijo odpočijete od mestnega vrveža. Ker je lik, ki ga igrate, naveličan mestnega življenja in je jedel, da bi se preživljal, se z življenjem v mestu strinjamo in gremo na stričevo kmetijo.

Na kmetiji te čaka veliko težav, naprej:

  • Očistite območje pred naplavinami
  • Razvijaj gospodarstvo
  • Nakup novega pohištva
  • Urejanje krajine
  • Obiščite sosednjo vas
  • Raziščite jame in ječe
  • Raziščite območje

Ob prihodu na kraj se srečamo s stricem. To je zelo navdušen znanstvenik, videti je malo nor, vendar je videti dobrodušen in smešen. Nato nas bo posvetil poteku zadev in nas naučil voditi kmetijo. Delo ni zahtevno, pridelujemo zelenjavo in ustvarjamo različne prehrambene izdelke. V bližnji vasi kupimo potrebno opremo in pohištvo. In najbolj zanimivo je, da iz zelenjave in sadja pripeljemo pošasti. Nekatera od teh bitij nam hrano prinašajo tako, da nadomeščajo živino. Drugi se lahko uporabljajo kot vozila, kar olajša premikanje po svetu iger. In tretja kategorija so borci, ki bodo naši branilci med raziskovanjem ječ in pridobivanjem redkih predmetov in materialov.

Bojni sistem v igri ni težak, tudi če se naveličate neskončnih bitk, vas tukaj ne bo motilo. Pošasti telesne straže bodo vse naredile same. Ko enemu od njih zmanjka življenj, na njegovo mesto pride naslednji in tako naprej.

V koledarju iger so različni prazniki in dogodki, med katerimi se prebivalci lokalne vasi zbirajo na trgu, vendar ti dogodki ne prinašajo posebej zanimivih nalog ali nalog.

Pravzaprav je najbolj zanimiva stvar v igri vzreja novih pasem pošasti, ki so precej podobne Pokemonom. Tukaj jih je mogoče ustvariti do 72 vrst, tako da vas bodo dolgo časa zaposlili. In tudi raziskovanje jam je lahko zabavna dejavnost.

Gospodarstvo kmetije ni posebej razvito, s trgovanjem ne bo mogoče zaslužiti veliko denarja, ker so cene trgovcev nizke, veliko časa pa se porabi za ustvarjanje blaga za prodajo.

Monster Harvest brezplačno prenesete v računalnik, na žalost ne bo delovalo. Igro lahko kupite na igrišču Steam ali na uradni spletni strani.

Ne izgubljajte časa, začnite gojiti smešna bitja, pošasti in upravljati nenavadno kmetijo že zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more